Kesälomaa odotellessa, joka alkaa allekirjoittaneella vasta syyskuun lopulla, olemme kuluttaneet aikaamme esim. Parolassa tuttaviemme kotona rapujuhlissa, kiitokset vain maukkaista elämyksistä ja seurasta Murron sekä Piekkarin perheille!
Ja tottakai jatkamme hitaasti etenevää tottelevaisuusuraamme perjantai-iltaisin Riman maneesilla... Agility kuuluu ohjelmaan maanantai-iltaisin sekä alati kun hallissa on tilaa ja itsellä vapaata. Tänään, kuinkas sattuikaan, ainoana vapaapäivänäni pariin viikkoon, jatkuu ihmisjäljen etsintä Riutan maastoissa. Jälki on Karrin lempihommaa, mutta on menty vain yleensä yksi jälki onnistuneesti kunnes pitää alkaa kukkoilemaan ja merkkailemaan kesken jäljen. Kaipa se on tuo ikä, joka ajaa moisiin tempauksiin... Toistaiseksi kolme jälkeä on ollut maksimi Karrin nenälle ja keskittymiskyvylle yhdellä harjoituskerralla. Kulmat menee yleensä hienosti ja esineet (kepit) löytyvät suhteellisen hyvin paitsi silloin kun on meno päällä eli toisinsanoen Karri juoksee jäljen alusta loppuun innosta puhkuen ja jättää esineet ilmoittamatta. Tänään olisi sitten harkat parin viikon tauon jälkeen enemmän kuin kohdallaan. Jospa nyt menisi taas pari jälkeä hienosti... Toivoa sopii! =) Ilma ainakin vaikuttaa hienolta, vähän aurinkoa eikä vettäkään tule. Kuulumisiin!

Harjoitukset menivät loistavasti! Karri teki kolme loistavaa suoritusta kulmineen ja esineiden ilmaisuineen ja kyllä emäntä oli ällikällä lyöty, kun matkat olivat pisimmät tähän asti. Loistavaa! Tästä on hyvä jatkaa.