Karri on kummastellut tämän sunnuntain yliaktiivisia lapsia kotona eikä se ymmärrä millään miksi niillä on niin paljon energiaa, mutta taatusti koira osaa olla kaikkialla missä lapsetkin. Kia-neiti, joka menee nyt kolmannelle luokalle ja aloittaa englannin opiskelun, haki veljensä, Kimin, enkun kirjan ja yritti alkaa jo opetella tehokkaasti kieltä, kunnes Karri tunki väliin ihmettelemään ja leikiksihän se taas meni.
Kimin liikkeitä Karri seuraa erityisen tarkasti, koska Kim käyttää Karria ulkona, kun allekirjoittanut ei ole paikalla. Aamulla Karri pääsi ruhtinaallisesti kaksi kertaa ulkoilemaan, kun Kim ahkeroi viikkopalkkansa eteen ja juoksutti roskapussukoita roskikseen sekä pissatti Karria. Minä sitä tietenkin kiittelemään, kun saan loikoilla viikon ainoana vapaapäivänä, vaan Karri jaksaa pitää seuraa minullekin ja tiiviisti se seuraa jokaista liikettäni. Suihkussakin, tosin suihkukaapin ulkopuolella, minulla on henkivartija... =)
Nytkin on menossa uskomattoman äänekäs peuhausvartti mukuloitten kanssa ja sitäkös koira ei pane pahakseen!
No, huomenna alkaa arki ja Karrikin joutuu olemaan päivät yksikseen (semmoset viitisen tuntia), saas nähdä mitä poika tuumaa.

1810413.jpg