Aamulenkki jäi aamulla puolkuuden aikaan aika lyhyeksi, kun emäntä oli varustautunut vallan kesäisiin hepeneisiin ja pakko oli laittaa juoksuksi koko lenkki. Saa siinä koira yrittää tehdä tarpeitaan, kun toinen repii jo eteenpäin... Niin se talvi alkaa tekemään tuloaan, muistuttamaan itsestään.

Agiharkoissa rakennettiin aika kinkkinen rata, jossa joutui valssailemaan ja tekemään tiukkoja mutkia. Tarja veti radan kahdessa osiossa. Hyppy, rengas, oikealle hyppy, valssaus, hyppy, muuri, valssaus, hyppy, putki, kepit...ja ylläri! Karri meni kepit ihan itse!!! oooh ja hui! Olin yllättynyt.
Toinen osio aloitettiin kepeiltä, josta pituuteen, putkeen, hyppy, nopea haltuunotto ja viistoon hyppy, josta kierto vasemman käden kautta takaa hypylle ja sika tiukka mutka hassusti olevalle putkelle, jonka jälkeen vielä kolme hyppyä valssauksin ja eteenviennein... Woe elämä. Silti meni tosi hienosti, kun eka kerta harjoiteltiin! Toisella kiekalla onnistui haltuunotot huomattavasti paremmin eli muistin käskyttää tarpeeksi ajoissa ja näyttää enemmän vartalolla menosuuntia. Tiukat mutkatkin onnistuivat kivasti, joten loppu oli vain mukavaa. Aivan mahtavaa, jo toinen onnistunut harjoituspäivä.

Harjoitusten jälkeen jututin Tiinaa, joka ei malttanut keppienkään kanssa pysyä poissa hallilta. Tosin väitti että Madde (borter) oli tulossa hulluksi ja mahahaavaiseksi, kun ei päässyt harjoittelemaan, joten toi sen kentälle. Juupa juu Tiina! ;)
Rannikon Timon kurssille ilmoittauduin heti, kun Tiina sanoi miehen tulevan pitämään toisenkin kurssin (eka oli pari viikkoa sitten ja taisi olla aika täysi) lokakuussa. Mahtavaa.
Eilen laitettiin ilmoitus vesikoirafoorumiin Sadun (portugeesit Toro ja Tico) kanssa Hyvinkää-Riihimäki alueen vesikoiraimmeisille, josko saataisiin tutustuttua uusiin koirakoihin, tarkoitus olisi lähteä Sveitsin maastoon lenkkeilemään. Noh, ainakin Satu ja mä ollaan koirien kanssa lenkkeilemässä vaikkei muita olisikaan. Toivottavasti joku innostuisi, se olisi mukavaa.

Olisi koiran ulkoilutus vielä edessä vaan kuinka täältä lämpimän peiton alta pääsisi hinautumaan ylös ulos ja lenkille?? Hyiseen kylmään syyskuun yöhön...