Lauantaina pakkasin koiran autoon ja nokka kohti Loppea ja Riihisaloa, missä vesikoiratapaaminen järkättiin. Paikanpäälle saapui päivänmittaan lähes 40-50 (omien laskujeni mukaan) koiraa omistajineen. Päivä sisälsi vapaamuotoista seurustelua, tutustumista uusiin ihmisiin ja koiriin, uintia, lenkkeilyä, erilaisiin lajeihin tutustumista (mejä, haku, pk-jälki, toko), agilitya.... Paljon oli tekemistä ja aika kului nopsasti. Karrin kanssa tutustuttiin hakuun, joka oli tuntematon laji meille. Maire ja Katja hallitsivat kyseisen lajin ja tutustuttivat ryhmänsä sen saloihin. Tutuksi tuli etu-, taka- kuin keskilinjakin, säännöt sekä koiran opettaminen alkuun. Esineruutua kokeiltiin myös, tosin hyvin supistettuna, mikä oli ihan fiksu idea.
Lauantaina poistuimme kotiin, kun yöksi jäävä porukka alkoi valmistautua saunomiseen.
Sunnuntaina porukkaa ei valitettavasti ollut kuin kourallinen, mutta näyttelyharjoitukset tulivat tarpeeseen useammalle osallistujalle. Sanna opetti ja ohjasi myös agilityradalla mm. Outia ja Göstaa, joiden tuloksista toivottavasti kuulemme vielä. =)
Kaikenkaikkiaan viikonloppu oli onnistunut ja kiitänkin Teitä kaikkia ihania ihmisiä koirineen seurasta, kuvia viikonlopusta löytyy sivuilta perhealbumistamme.