Todellakin! Menin Karrin kaa harkat kävellen, aikalailla sen takana ja hitto soikoon! - koira meni oikeesti hyvin!! Mä kävelen tästä lähin aina ja huudan vaan että putkeeputkeen, AAAAAAAAAAA, eteeeeeeennnn!!!
Jalka toimii jo sen verran, että nilkutan ilman keppejä, hyvä etten juossut harkoissa, mutta Tiina -koutsi oli tarkkana ja käski kävelemään, jolloin huomasimme, että Karri menee paljon paremmin kuin että hösöttäisin juosten sen vieressä ja koira olisi ihan pihalla minne mennä ja mitä liikettä pitäisi lukea mitenkin...
Ja aivan mahtavaa oli, että kun viimeksi Tarjan vetämissä harkoissa Karri haki itse kepeille, niin nyt ne mentiin jopa vauhdilla!! Kirittäjänä oli hallilta löytynyt vinkuva muovilelu! Sellaisen ostan heti Anun putiikista kunhan on auki. Ai että tuntuu mukavalta, kun pitkän harjoittelun ja ärräpäiden jälkeen se menee ne kepit ilman sen kummempaa näyttöä!!! JEEE, on voittajan olo.

Seuraava hiominen alkoikin A-esteen jälkeen oikealle mentävään putkeen ja sieltä ulos tullessa suoraan hypylle, josta koira haltuun ja seuraava hyppy etukautta yli ja seuraava takaa yli... nyt se vastakkaisen käden käyttö tuli esiin hyvin selkeästi ja toivon todella, että se alkaa jäämään muistiin, kyllä sitä sen verran on harjoiteltu.... Jotenkin ei osaa edes rataan tutustuessa ottaa missään vaiheessa vastakkaista kättä ohjaamaan, kun se niin lujaa ajettiin mieleen se samanpuolenkäden ohjaus... (Satu on varmaan samaa mieltä!! =)) Mutta hiomisen jälkeen Karri meni hyvin, itse jäin tosin ihailemaan sen menemistä milloin milläkin esteellä... sitä on vaan niin hienoo kattoa, kun se menee hyvin!!! (Äkkiä joku videokameran taakse kuvaamaan!!)
Oikein loistavat harkat, jatketaan torstaina samaan tahtiin.

Harjoituksissa oli myös uusi tuttavuus Adam - jackrusselinterrieri, joka oli kuukauden harjoittelutauon jälkeen niin intopiukkana, että ei tiennyt mihin suuntaan olisi mennyt milloinkin. Sai herkästi hymyn huulille. Ihana tuttavuus, joka kuuluu nyt ryhmäämme Repen (sileäkarvainen noutaja) sijasta. Toivottavasti Repen vaivat selviävät ja Repe palaa takaisin ryhmäämme. Rambo ja Jenna eivät tänään kerenneet harkkoihin, ensviikolla uusi yritys!

Karrille teki terää olla taas pariin viikkoon harkoissa, sen näki kaikesta tekemisestä. Tosin, mattoakin kerettiin haistella oikein urakalla, kun sitä JAU:n kisojen jälkeen ei oltu pesty.
Ryhmien vaihtuessa Kati kerkesi ilmoittaa, että heille oli tullut uusi shelttipentu, narttu, ONNEA!

2017301.jpg