Oikein mukava tiistaipäivä, vaihteeksi. Töissä sitä samaa, mutta oli kyllä mukava tavata työkavereita pitkästä aikaa. Tänään odottelin iltaa innolla, kun oli jälleen, jo toisen kerran, vesikoiratreffien aika. Mukaan lähti myös Kia (9 vee) sekä naapurin Arttu (neidin luokkakaveri). Kuudeksi hurautettiin Hyvinkään Sveitsin parkkikselle ja siellähän odotteli jo muutama koiruus emäntineen. Satukin tuli Ticon kanssa vaikka soitti aikaisemmin ettei luultavasti tule kun on niin kova flunssa... Ei malttanut jäädä sairastamaan. =)
Kolme perroa, kolme portugeesia ja lagotto, oikein mukava porukka. Karri ja Vida olivatkin samasta kennelistä ja sukulaissuhteita oli muillakin! Hassua.
Käytiin reippailemassa neljän kilsan lenkki ja kyllä oli koirilla vauhti päällä. Lapsetkin jaksoivat tassutella lenkin hyvään tahtiin. Kamerakin oli mukana, mutta kuvia tuli otettua vasta kun oltiin takaisin parkkiksella ja silloinkin vain Vidasta ja Karrista eikä niistäkään kummosia tullut, kun valoa oli niin vähän, selityksen makua... =)
Oli oikein kiva tavata jälleen uusia tuttavuuksia. Nähdään viimeistään ensikerralla!