Töiden jälkeen menin koiran kanssa ulos riehumaan, heittelin keppiä ja ärräsin sen kanssa, samalla kokeiltiin pysyikö koira paikoillaan niin kauon, jotta saisi luvan lähteä kepin hakuun ja pysyihän se, oikein hyvin. Karri tekee mitä vaan, kun on kyse keppileikeistä, maahanmenokin meni kuin kokeessa olisi ollut!! :)
Siinä kepin heittelyn lomassa huomasin naapurin röökitauolla portailla. Suuren suuri oli ihmetykseni, kun Karri ei inahtanutkaan nähdessään uuden ihmisen! Syykin selvisi, rouvalla oli ollut sakemanneja ja snautsereita, joten ilmeisesti auktoriteettia oli jo valmiiksi. =D Oikein mukava naapuri.
Sisällä koira alkoi nuolla tassua ja syöksyi pikasprinttejä eteisestä keittiöön, keittiöstä makkariin jne. lopulta se tuli viereen ja alkoi tuijottaa välillä tassuaan jyrsien. Otin oikein otsalampun ja tutkailin tassun läpeensä, isäntäkin sen katsoi tarkkaan, mutta mitään ei löydetty. Mutta selkeästi se kiusasi koiraa. Iltalenkillä koira säntäili minne sattuu ja yhtäkkiä rauhoittui tassuttelemaan vierellä!
Nyt se ei ole moksiskaan, vinkuu vaan ja vaatii leikkimään pallolla... Olisikohan ollut lasinsiru, joka tassuun meni, kun kuukausi sitten korjasin teinien rikkoman kaljapullon takaoven vierestä. Toivottavasti kiusa on tassusta nyt pois ja huomenna päästäisiin harjoituksiin.