Uuh! Olen ihan hämmentynyt ja tietenkin innoissani; Annan tekemä rata (oli ollut Ahvenanmaalla kisoissa ja rata oli maksi ykkösten) oli niin loistava, että ekalla kiekalla mentiin nollana, jonka jälkeen otettiin viimeinen puolisko radasta uudestaan uudenlaisilla sisäänvienneillä ja se oli upeeta, Karri meni lujaa!! Wau!Cool
Meitin odotellessa uutta vuoroa katselin toisten edesottamuksia, mutta tänään oli kaikilla ihan loistoilta ja rata meni tosi upeesti niin Selmalta, Rambolta kuin vierailevalta tähdeltä Ellulta (?). Mahtavaa.

Toisella kiekalla piti saada nollat, noh, meillä puomi tuotti taas vaikeuksia, mutta sen jälkeen mentiin ja lujaa! Olin hetkittäin hätää kärsimässä niissä kohdin kun tiesin, että pitäisi jo olla menossa lujaa juosten mutta niinpä vaan kerkesinkin joka kohtaan ajoissa ja uudet sisäänviennit menivät niin loistavasti, että tuntui tosi hyvältä ohjata koiraa esteeltä toiselle. Ohjaus tuntui mielettömän sujuvalta ja olin todella tyytyväinen, koirakin tuntui olevan vaikka varmaan ihmettelikin emännän suurta riemastusta.
Rambon meno oli tosi vakuuttavaa toisella kiekalla, se menee lujaa se koira. Hyvä Jenna!

Jiihaa! Lisää onnistumisen iloja!