Veto on ollut pois ja olin jo vähällä jättää lähtemättä kokonaan kisoihin, jotka pidettiin taas hallilla (Hyvinkään koiraurheilukeskus) Janakkalan koirakerhon järjestämänä.

Lähdettiin kisaan Tiinan ja Mocan jälkeen (jotka ottivat harmillisesti hyllyn renkaalta) kolmantena medikaksikkona. Karri yllätti minut heti ekoilla hypyillä ja Aalle mentiin vaudikkaasti, jopa niin että mulla oli työn takana keritä ottamaan koira vastaan ja lähettämään putkeen. Putken jälkeen hypyt ja kaarros renkaalle, jonka Karri hyppäsi "ohi", joten ei kun takaisin, mutta kun en ollut tarkkana niin koira tuli samasta rakosesta takaisin jolloin napsahti hylly.... Olikohan siinä jokin vesikoirakoukku, kun kunpikin siihen haksahdettiin Tiinan kaa? :) Renkaalta matka jatkui keinulle jonne pienen ohjaamisen jälkeen noustiin ja siihen oli suht tyytyväinen. Sitten putkeen ja putken jälkeen jäin ottamaan koiran haltuun ja lähettämään puomille, jonne mentiin toisella yrittämällä, arasti askeltaen. Puomilta hypylle ja toisella hypyllä Karri riehaantui täysin ja veti ylimääräisen "urinapyrähdyksen", kuitenkin menemättä väärältä puolen ja sitten tulikin neljä hyppyä ennen keppejä, jotka olivat meille tosi hankalat tänään, ne mentiin ainakin kolme kertaa ennenkuin päästiin maaliin....

Rata oli helppo ja virheet tulivat sellaisilla esteillä missä ei ole ollut hankaluuksia harkoissa. Kontakteihin olin tyytyväisempi kuin JAU:n kisoissa, varsinkin keinu meni hyvin ja Aan koira juoksi yli. Vauhtia Karrilla oli, mihin olen tyytyväinen, oma uneliaisuus suuri miinus. Siis paljon hyvää mutta myös kehitettävää löytyi. Tuomari oli loistava, Harri Huittinen, joka alun puhuttelussa ilmoitti, että tämä on teille ja koirille harjoitusrata, kisaaminen alkaa vasta kolmosluokassa. Se taisi olla monelle sellainen helpottava ilmoitus, jännitys putosi pois.

Tästä jatketaan, mutta missä ja milloin, se onkin jo eri asia.