Torstaiharjoitukset osaltamme loppuivat eilisiin harkkoihin, jossa mentiin sarjahyppyjä ja tehtiin vauhtirata Sennaa ajatellen.

Senna menikin hienosti, neiti varmaan oli hämmentynyt, kun emäntä itse juoksi harjoitukset sen kanssa lävitse. (Normaalisti Senna on Janinan ohjauksessa) Mutta ei pyörimistä ja haukkuminenkin jäi, kun piti niin tarkkaan seurata mamman tekemisiä. Senna menee hienosti ja sen vauhti on valtava. Hyvin sä vedit Mirva!

Kaapolla oli "mä olen mies"-päivä... Vallatonta nuuskuttelua ympäri kenttää ja kun Viiviä kävi nuuskimassa niin sen jälkeen miehisesti nostettiin jalkaa putken reunaan... Hormonit jyllää!

Karrin harmitukseksi sain juoksuttaa Viiviä (Annan valkoinen paimenkoira) kertaalleen radan ympäri.... Kiestas kuinka se meni näppärästi ja haki esteet ihanan itsenäisesti, puomilla ite kämmäsin ja Viivi kysyen pyöri ympärillä, kunnes nousi puomille. Ison koiran vauhti on valtavaa ja oli vain juostava sen enempää miettimättä. Oli kyllä mahtava kokemus, voisin mennä uudestaankin, on sen verran erilaista kuin oman koiran kanssa. Tässähän huomasi kuinka paljon on työtä Karrin kanssa edessä....

Kiitos ihanalle torstain ryhmälle kuluneista harkoista ja seurasta, olette ihania edelleen ja lupaan tulla paikkaamaan ryhmäänne silloin tällöin.