Eilen olikin melkoisen menevät harkat, se on niin että Tiina is back!! :)

Kyllä olikin melkoisen radan heittänyt siihen alkuun ja persjättöjä piti tehdä, vaikka hankalalta ne tuntuivat niin kyllä huomasin niistä apua olevan. Koiran käännös oli tiukempi persjätöllä kuin valssilla.

Toinen rata oli ihan karsee, ihan vain sen takia, että mulla meni pää sekaisin kaikesta pyörimisestä ja täytyy sanoa että rata oli aika hankalakin tehdä koiran kanssa. Saisinkohan mä tänne ne radat piirrettyä niin näätte mitä tarkotan pää pyörällä -olemisesta.

No, harkkojen loputtua ajoin tuhatta ja sataa kotiin, minne jätin Karrin ja vaihdoin vaatteet. Sitten hakemaan lapset judosta ja suuntasimme nenämme kohti Karon pentulaumaa...

Olipa ihana nähdä pojanviikarit puolentoista viikon tauon jälkeen! Kasvaneet olivat, mutta kaikkein hauskinta oli tietenkin nähdä, kun kaikki temmelsivät ja kokeilivat olemattomia hampaitaan milloin mihinkin kohteeseen. Valtavan uteliaita pikkumiehiä olivatkin ja tulivat tutustumaan heti uusiin ihmisiin. Kim ja Kia olivat ihan myytyjä ja kikattelivat milloin mistäkin pentujen tekemisestä. Pojat söivät jo kiinteää ruokaakin ja hyvin näkyi uppoavan kaikilla, painavin onkin jo yli pari kiloinen!

Kyllä odottavan aika on pitkä!!

Kuvat löytyvät täältä