Olo on ollut taas harvinaisen väsynyt, onko tämä nyt jotain kevätväsymystä? Yleensä olen intopiukkana, kun aurinko vähänkin näyttäytyy talvella. Nooh, toisaalta taidan vain nukkua "varastoon", kun vilpertti tulee vajaan viikon kuluttua. Ja sitäpaitsi, lapset ovat lomalla pohjoisessa, siksihän mä nukun, kun on niin rauhallista ja saa tehdä mitä haluaa...

Eilen oli agiharkat. Oli tooosi kiva rata ja lopuksi radanlukemista koiran näkövinkkelistä, joka auttoi hahmottamaan omaa ohjausta, toivottavasti näitä ohjeita osaa soveltaa jonnekkin toisellekin radalle.

Jotenkin tämän pentuhässäkän takia agiliito on jäänyt tosi vähälle, eli vain kerta viikkoon ja nyt ei ole tullut käytyä itsekseen harkkaamassakaan.. no, en ole kerinnytkään kun olen ollut kokoajan töissä. Mutta kyllä tuntuu, että on paljon vapaa-aikaa, kun ei ole enää torstaitreenejäkään. Odottelen kovasti, että lumet alkaisi lähteä ja päästäisiin jäljelle Karrin kanssa. Keväällä tulee olemaan tosi paljon ohjelmaa näyttelyiden muodossa, samaten kesällä. Ensimmäinen ulkomaan näyttelykin on ohjelmistossa ehkä myös toinen yritetään mahduttaa samalle viikonlopulle, saa nyt nähdä.

Tänään piti mennä ottamaan veljeksistä kuvia ennenkuin kaikki lähtevät omiin koteihinsa, mutta kun Marita ilmoitti olevansa sairaana niin totesin etten tahdo itselleni mitään virusta... Pikaista paranemista sinne!

Nää lähtee nyt ulkoilemaan Kartsan kaa, joka on tuijotellu mua jo puolisen tuntia, vaatien...

Karri pötköttelee...