Tänään Luru tutustui naapureihin, naapurin rouva sanoi olevansa vielä kuukauden saikulla ja mikäli apua tarvitsemme pennun kanssa niin hän olisi valmis auttamaan, toinen naapuri ihasteli Lurun pörröisyyttä ja sanoi ettei heitä haittaa millään muotoa koiran mahdollinen vinkuminen... Pjoohs... :)

Vidan sivuilta bongasin loistosivun koiran ruuasta. Vihdoinkin selkeät ohjeet, tätä koitamme ja toivottavasti alamme noudattamaan.

Tänään alettiin siedättämään koiraa yksinoloon. Mentiin oven taakse ja tultiin samointein takaisin, sitä kokeiltiin niin kauon kunnes koira oppi olemaan hiljaa. Huomenna taidamme jatkaa ehkä hieman pidemmällä ajalla... 

Ollaan harjoiteltu kaikenlaista, kuten esim. silmien, korvien ja hampaiden katsomista, silitelty vatsaa, näperrelty tassuja. Nimensä Luru jo tunnistaa sekä "tänne"-käskyn, istuu ja napottaa minua ennen ruuan saamista sekä tohkeissaan ottaa katsekontaktia. Ollaan vähän kokeiltu seisomista, mutta on sen verran rasavilli kaveri ettei ota onnistuakseen, eipä sillä väliä, vielä. Sisäsiisteyttä harjoitellaan ja päivällä se tekee mielellään kakat ulos, yöllä kukaan ei sitä käytä... Pissaa tulee niin usein ettei millään kerkeä käyttää poitsua kokoajan pihalla, asutaan vielä kolmannessa kerroksessa ja ulkona tulee käytyä pennun kanssa noin kahdeksan kertaa ja siihen vielä ison mustan kanssa pariin kolmeen otteeseen... Alkaa käymään työstä! Kieli ulkona

Karrille on katsottu näyttelyitä ja suurinosa sattuu toukokuulle, aloitamme rupeaman Lahdesta huhtikuun lopulla. Poitsu on nyt niin hyvän näköinen, täytyy vaan saada se takapään turkki pysymään kunnossa. Lurunkin näyttelyura alkaa kesällä, siitä lisää myöhemmin.