Eilen olikin aika vauhdikas päivä. Aurinkoinen ilma veti meidänkin perheen ulkoilemaan ja kävimme Hatlammin suolenkin tassuttelemassa. Karri oli ihan päätön narttujen juoksujen takia ja pikkumies oli sitkee sissi ja kölpötteli perässämme ja heitti vielä leikiksi, kun pysähdyimme "levähtämään". Päästessämme laavulle, paistoimme makkarat ja nautiskelimme auringosta.

Kotiin tultuamme saimme puhelinsoiton Hämeenlinnan tutuilta, jotka olivat tulossa käymään. No kahvipannu tulelle vaan! Jarkko, Taru, Tatu ja Patrik tulivatkin ja toivat mukanaan uuden perheenjäsenensä Maximuksen, kiinanharjaton koiruus. Siinä sitten tulikin puhetta koiran turkin leikkaamisesta ja Maxi joutui käsittelyyn, jotta Jarkko sai kokeilla kunnon karvanleikkuukonetta (Oster A5). Maxista kouriutuikin aiwan lumoava kiinanharjakoira, joka leikattiin ohjeiden mukaisesti jättäen jalkoihin ja häntään karvaa sekä hienonhieno leijonanharja! Aika söötti poikuli.

Karri ja Luru ottivat hyvin lunkisti vieraat ja Luru kävi haastamassa Maxia leikkiinkin, joka säikähti pikkumiehen kimakkaa haukkua ja juoksi karkuun. Maritakin tuli vielä paikanpäälle tuomaan rekisteriotteen ja siinä vaiheessa alkoi olla melkoinen hulina olkkarissa, kun lapset pelasivat Wiillä ja pikku Patrik väsyneenä juoksenteli ympäri huushollia... Olihan meininki! Kieli ulkona Koirat ottivat senkin rauhallisesti, Karri istui rauhalliseen paikkaan ja tarkkaili, Luru yritti nukahtaa mun jalkoihin ja Maxi torkkui Tarun sylissä.

Luru tunsi vielä Maritan ja häntä viuhtoen meni nuolemaan naamaa ja hyppimään päin. Joo-o, me kun luultiin ettei Lurun muisti kanna kolmea sekuntia pidemmälle... Silmänisku Illalla pentu olikin sitten ihan sippi ja nukkui monta tuntia, joka tarkoitti sitä että mun yöuneni lyhenivät reippaasti, kun aamuyöllä pentu vinkui ja vipelsi omien kivojen leikkiensä kanssa... No aamupissan jälkeen onkin sitten nukuttu.

Tänään on agiharkat! Aivan mahtavaa, Karri alkaa jo hyppiä seinille ja niin minäkin. Luru pääsee tutustumaan uusiin ihmeellisiin asioihin hallille, niin ja Tiinaan. Silmänisku