Lurulta lähti eilen turkki. Niin, siis lähti osittain, pikkumies nimittäin pisti kaiken tarmonsa siihen ettei päätä saatu leikattua kuin osittain ja samoin kävi tassujen suhteen... Karri yrittikin tulla veskin ovesta väkisin sisään, kun kuuli pennun vikinän. Nopeita yritettiin olla, mutta on kyllä niin nopee liikkeissään tämä pentu, että taidan käydä kasvattajalla leikkauttamassa loput karvat... Nyt pentu näyttää lähinnä kulkukoiralta!! :)

Tässähän tämä Kulkuri

Eilen käytiin ottamassa eka rokotus ja se sujui hienosti, poika ahnehti makkaranpaloja sen verran kovasti ettei huomannut lainkaan kun piikki olikin jo annettu.  Reipas poika!

Annoin pojille Nina Ottosonin suunnitteleman koiracasinon, ja olipas siinä pulmaa kerrakseen... Lurulle tein helpotetun version eli otin "napit" pois päältä ja innolla koira kaapi ja jyrsi lelua, mutta ei onnistanut ennen kuin hieman autoin, sen jälkeen ei kauoa mennytkään kun jokainen "laari" oli tyhjänä nameista. Karri-herra otti asian rauhallisesti ja nuuskutteli pitkään lautaa, kunnes yritti saada lokerikon auki tassulla, onnistui. Seuraavaksi laitoin napin paikoilleen ja se olikin kinkkisempi juttu. Hetken aikaa yritettyään mielenkiinto lopahti, kun pieni terroristi-Luru tuli vauhdilla häiritsemään arvon herran harrastusta. Lelu nostettiin hyllylle, kokeillaan taas jokin toinen kerta.

Tehtävän suorittaja

Tuumaustauko

Moon aikaste viksu, vai?

Kameran akku onkin latautumassa, jotta saataisiin ulkoa kuvia. Ihan mielettömän hieno ilma, kerrankin sattui vapaa tällaiselle päivälle.