Illalla ajelin hallille kattomaan ex-treeniporukan harkkoja. Siellähän niitä oli! Rölli, Senna, Vili ja uutena tuttavuutena Alma-lagotto. Isot hulmut oli yhtä hulmuja kuin ennenkin ja Senna ei ollut ollut viime kerralla lainkaan harkoissa, joten se oli sitten vissiin Extra-hulmu, varsinkin kun se jymäytti päänsä ohjaajansa kasvoihin!! Että semmonen veitikka, kuka sitä nyt jaksaa vaan oottaa ja kattoo, kun toiset saa mennä eikä Senna ikinä! Kieli ulkona

Luru oli mukana, väkisin raahattuna vaikka olisi nukuttanut makeesti... Poika olikin kauhusta kankeena kun näki ryhmä rämän, hallissa se nökötti mun tuolin alla hetken, kunnes uteliaisuus voitti ja meni tutustumaan Almaan, se oli varmaan lähimpänä Karria oleva luffe, kikkara turkkikin ja kaikkee. Seuraavaksi piti nuuskutella Sennaa, se tuoksu ihan tyttöhajuilta... Sennan emäntä kertoikin, että neitosella on valeraskaus! Miehen elkein Luru tunki kuonoaan toisen pehvaan Sennan istuessa, mutta eksyi matkalla, Sennan pitkän turkin "sotkiessa" nenun etsintätietä ja pian olikin Sennan kyljessä! Olipas aika koomisen näköistä hommaa, onneksi poika on vasta neljä kuukautta!! 

Supri oli kanssa aika pelottava tai sitten se ei vielä tuoksunu hyvälle... Viliä Luru ei ees huomannu ja Röllinkin vain, kun herrasmies ilmoitti pennun pysymään kauempana Senna-neidistä! (Se kun on varattu Röllille, ainakin hänen mielestä)

Olipa ihana nähdä teitä kaikkia! Sennan meno radalla oli taas niin vaikuttavaa, että hymyn kare suupielessä sai lähtee kotiin. Ja Kati, ei se välistäveto ole niin helppoo... Siis ihan huippukiva ryhmä! Nähtäillään taas!

Aijoo, ja Ayrtonille silitys ettei unohdu kokonaan!