Koko viikko on ollut melkoista huisketta, tiistaina oltiin harkoissa ja tehtiin rataa episharkkoina. Noh, kaikilla meni enemmän tai vähemmän penkin alle, joten käytiin rata läpi ja kokeiltiin uudestaan... Karri kuumoili taas mitä sattuu (ei katsonut eikä kuunnellut lainkaan), joten aloin pomppia tasajalkaa ja karjuin sille muutaman valitun sanan, josta koira hermostui tyystin ja alkoi rähistä mulle ennen keppejä, mutta sitten myös mentiin loppuun asti kivasti!!! No olipahan taas uusi elämys molemmille. Kieli ulkona  Tiina naureskeli Karrin räyhäämiselle ja otti koiran sekä vinkulelun ja lähti niine päivineen radalle kokeilemaan itse mokomaa tekniikkaa Karriin. Juuh puolet radasta menikin hienosti, mutta sitten koiralle tuli "hiimailu"-kohtaus ja se alkoi tekemään kaikkea muuta kuin rataa ja lopulta se etsi näköpiiriinsä minut ja tuli morjestamaan Tiinan houkutteluista huolimatta. Tiinan epätoivoiset yritykset saada koira takaisin radalle eivät tuottaneet tulosta, joten harkat loppuivat sitten siihen. Mutta kyllä sai taas nauraa.... Ohhoi, melkonen vesiäinen.

Keskiviikkona käytiin Riman järjestämissä epiksissä, tuomarina oli Sami Oksa. Siellä rata meni nollana vissiin niin kauon kunnes Karri keppien jälkeen päätti alkaa pissalle ruohotuppaaseen.... Että mua potutti! Se oli selkeä mielenilmaisu eikä mitään muuta, mutta loppurata mentiin taas tosi hienosti. Että ihan kiva fiilis jäi ohjaamisesta ja koiran menohaluista lukuunottamatta sitä keppien jälkeistä episodia... Että näin.

P4210036.JPG

Torstaina Luru oli päättänyt repiä auki keittiöön unohdetun roskapussin. Kyllä ketutti siivota lattioita, mutta pentu oli onnesta soikeena, kun oli löytänyt mitä ilmeisemmin jotain syötävää naamasta päätellen! Harmi kun en saannut kuvaa tähän todistusaineistoksi, olisi ollut niin mellevän näköinen pikkuherra kuvassa ettei toista!! =)

Iltasella ajeltiin Sveitsiin moikkaamaan muita vesiäisiä. Paikalle ilmaantui Nando, Vida, Nuusku ja Nuca. Siinä me sitten toista tuntia oltiinkin vain parkkiksella eikä päästy lenkille ollenkaan!! Pentuja kun oli senverran monta ettei raskinut lähteä niitä juoksuttaan, osasivat nimittäin juosta ja riehua vallan mainiosti itsekkin. Tottakai kamera oli jälleen "akku tyhjänä" kotona, mutta Nucan ja Vidan sivuilta varmaankin löytää kuvia! Kiva kun saatiin jälleen uusia kavereita mukaan. Luru kävi tietenkin härnäämässä kaikkia, eritoten Nucaa oli kiva tassutella ja pyöritellä maassa, kun toinen oli vielä niin pienikin, mutta hienosti ja rohkeasti Nuca leikki vaikka ikää on vasta 12 viikkoa! Vidaa Luru kävi ärsyttämässä seuraavaksi, oikein härnäsi hyppimällä toisen päälle ja juoksemalla heti karkuun kauemmaksi. Vida tosin yritti samalla olla vain kiinnostunut makkaroista, mitä taskusta löytyi, hienosti oli Sanna opettanut koiran seuraamaan.  =) Sitten muiden lähdettyä, jäimme Nuuskun , Lurun ja Karrin kanssa parkkikselle riehumaan. Nuusku ja Luru saivat sellaisen leikkihepulin ettei pahemmasta väliä, ihan valtaisaa juoksemista ja rintojen yhteen paukuttelua, kahinaa, hampaita, juoksua, hyppimistä... Ne veijarit tulevat kyllä loistavasti toimeen keskenään! Kolmisen tuntia meni hujauksessa! Ja kylläpä oli Luru väsähtänyt kun pääsi kotiin.

Tänään on tarkoitus harjoitella seisomista Lurun kanssa. Onhan sitä jo harjoiteltu, mutta aina kun koskettelee koiran takapäätä ja kiveksiä niin alkaa sellanen hiljainen kehrääminen... tuomarihan voi luulla sitä murinaksi vaikka toinen vaan nauttii... Nauru seuraavaksi harjoituksen alla on maahanmenon pitkittäminen, jos makupalaa ei tipu niin myöskään maassa ei pysytä.

Karri saa vaan olla öllöttää, no ehkä me haetaan keppiä taas, Karrin lempihommaa.

P4210082.JPG