Näin taas vierähti viikot, työ on painanut päälle kunnolla ja kaikenlaista hommaa on riittänyt viimeisestä päivityksestä.

Mutta on me kaikenlaista puuhailtu. Kuukauden alkupäiviin sattui pienten miesten tapaaminen kasvattajan pihamaalla... Tico, Coco ja Bobo olivat veljeslaumasta mukana Lurun lisäksi. Tietenkin Karri-herra oli tutkimassa Maritan ja Kimin pihan pensaat ja pientareet. Tico ja Luru jaksoivat remuta parisen tuntia, mukana juoksenteli Coco ilmaisten mielipiteitään. Bobo katseli pitkän aikaa omien ihmisten vieressä veljien touhuja, mutta lopulta uskaltautui menoon mukaan, pieni kippurahäntä menossa väpättäen. Hauskaa kuinka poikien kokoerot olivat tasoittuneet, villit luonteet eivät niinkään! Silmänisku Kiitos Maritalle tapaamisen järkkäämisestä ja tarjoilusta!

P5030023.JPG

P5030036.JPG

P5030038.JPG

P5030053.JPG

P5030054.JPG

P5030057.JPG

P5030046.jpg

P5030027.JPG

P5030026.JPG

Luru on alkanut selkeästi kokeilemaan, kuinka emäntää voisi huijata. Vinkuminen ja vaatiminen on kokeilun alla kokoajan, mutta eipä ole mennyt omistaja vielä retkuun, sitkas on kyllä poika yrittämään, joten joku on tainnut perheessämme antaa sille periksi...? Makkarin ja eteisen väliin tuli portti, joka on pojista ihan kauhea kapistus! Karri ei voi millään ymmärtää miksei se pääse enää painamaan luppakorviaan isännän tyynylle iltaisin ja Luru jaksaa pitää konserttia, kun emäntä pääsee sänkyyn eikä välitä hänestä lainkaan... Voi mitä julmuri-ihmisiä!

Emäntä kävi hakemassa itselleen pari astmapiippua sekä antibiootit, viiteentoista vuoteen en ole tarvinnut mokomia ja nyt taas... :) Nooh, lääkäri sanoi, että tutkitaan ensin ja ihmetellään sitten asiaa. Onneksi tänään on satanut vettä, piristää kummasti luontoa ja kakara saa ihmetellä vesilätäköitä, pienen koiran maailma on ihmeitä täynnä!