Tänään tavattiin uusi perro, Nuusku, 15 viikkoa! Toinen on niin ihqu, todetkaa itse! Hymy

P5170121.jpg

Käytiin uimassa jossain Ridasjärven eteläpuolella, ihanan matalalla "järvellä" Vidan ja Nuuskun kanssa. Vida syöksyi heti veteen, Karri odotti että keppi heitetään ja ryntäsi sitten ja poijjaankollit ihmetteli rannalla tapahtumaa jonkin aikaa, kunnes Nuusku meni heitetyn kepin perässä veteen ja Luru hoksasi veden ihanuuden hetkeä myöhemmin. Kaikki koirat olivat innosta piukeena, kun vesi lotisi ja kepit lenteli, Lurun lempparihommaa oli kytätä vedestä tulijoita ja rynniä niskaan, Karri ja Vida odottivat vain että kepit lentelivät jotta saivat hyökkiä veteen niitä noutamaan.

Pikkupojat tutustuivat hyvin pian ja löivät heti leikiksi, kivasti tuntuivat tulevan toimeen. Vidaa Luru kävi kiusaamassa välillä, kun tiukka täti tykkäsi pitää keppejä niin omanaan, että alkoi oikein räyhätä välillä, siitäkös Luru vain sai pökköä pesään!! Mutta kyllä neiti pisti miehet ruotuun, jos turhan lähelle yrittivät.  Eihän sitä nyt keppejään noin vaan luovuteta! Cool

Oikein kivaa tuntui olevan koirilla ja paljon kerittiin jutustella perroasiaa. Kiitos taas kerran seurasta Sanna ja Vida! Ja kiitos seurasta Katja, oli mukava tutustua! Tullaan varmasti kylään, tekee pojille hyvää saada samanikäistäkin seuraa.

Kuvia uintireissusta lisää täällä!

P5170124.JPG

Nuusku on Iso

P5170125.JPG

Mitäs nyt tapahtuu...??

P5170203.JPG

Vida harventaa...

P5170014.JPG

Vida ja Karri