Käytiin moikkaamassa Nuuskua, joka oli menettänyt karvansa kasvattajan luokse! Toinen oli vielä pienemmän näköinen kuin ennen ja Lurun rinnalla ero oli melkoinen! Nuusku kovasti vahti pihaansa haukkumalla tunkeilijoita, vaan pianhan nuo pojankollit taas juoksivat peräkanaa vesisateessa ja valtaisilla loikilla pomppivat perennojen yli toistensa perässä. Karri otti pihan haltuun ja kävi tutkimassa kaikki paikat sekä ilmoittamassa nuuskijoille kuka oli käynnyt kylässä. Karrinkin sai karholleen ja vartiointihommiin talon kissa, joka päätti livahtaa lujaa räystään alle turvaan mokomaa, yhden koiran sijasta niitä olikin jo kolme!! Koirat juoksivat reilut puolituntia, kunnes kylmä ilma ja sade alkoivat jähmettää koiratkin. Ja lopulta tuli jo kiirus lähteä viemään poika parturiin, joten tollaset pikarehvit tälläkertaa. Toivotaan seuraavalle kerralle parempaa ilmaa, muuten oli taas kiva tavata. :)

Nyt onkin kiva kölliä viltin alla lämpimässä ja odottaa, kunnes Kia-neiti saa hedelmäsalaatin valmiiksi herkuttelua varten.

Lauantaina koirat menevät Maritalle hoitoon, koska perheemme lähtee aamulla Kuopioon hautajaisiin. Karri on varmasti ihan järkyttynyt moisesta järjestelystä, mutta Luru varmasti nauttii Karo-mamman näkemisestä. Kotiin koirat pääsevät sunnuntaina iltapäivästä.