Marikharonin pennut yllättivät kasvattajansakin! Eilen ekoissa näytelmissä Riihimäellä Tico, Coco ja Bobo saivat upeasti kaikki KP:n ja ROP oli Tico!!! Ihan mielettömästi vielä onnea Sarille!

 

P7120085.JPG

Kasvattajaluokassa saatiin KP ja edettiin muiden kasvattajien kanssa BIS-kehään, josta saatiin kotiinviemisiksi neljäs sija. Parikisassa ei tullut tulosta, mutta päivästä tuli todella paljon kokemusta kaikille poitsuille. Pitkän päivän aikana sain poltettua itseni auringon paahteessa, mutta tärkeintä oli Lurun saama kontakti vieraisiin ihmisiin. Tuomari hiukka pelotti, mutta hienosti poitsu handlasi senkin osuuden. Pikkuherra juoksi yllättävän hienosti parikisassakin kasvattajan ja velipojan kanssa, eikä äipän läsnäolo haitannut niin paljon kuin olin kuvitellut. Kuumuus teki Lurusta velton ja väsyneen loppupäivästä, nooh, kenestäpä ei tehnyt, päivä oli tosi pitkä.

Kaiken jännityksen ja riemun jälkeen suuntasimme automme vielä Maritalle, missä kasvattajan hyvin koulutettu mies grillasi meille pihviä ja makkaraa kera salaatin.

P7120123.JPG

P7120120.JPG

Pennut saivat riehua keskenään pihalla, kuka mitäkin jaksoi ja jaksoihan ne. Siinä sitten pientä kertailua päivästä ja samalla tuli mitattua koirien korkeudet ja punnittua painot. Lurun mitat puolivuotiaana ovat, painoa 15 kiloa ja korkeutta 43 senttiä! On se aika jytky. =)

P7120144.JPG

P7120135.JPG

Kiitos kaikille osallistujille seurasta ja menestyksestä! Toivottavasti näyttelykärpänen edes vähän puraisi! =)

P7120037.JPG

Veljekset Tico, Luru, Luca, Coco ja Bobo

Nääyttelypäivän kuvat tästä.