Tätä ajattelin jo pari päivää sitten. Karri täytti tänään 3 vuotta! Uros parhaimmillaan, upea kroppa ja medi korkeus!! Aivan mahtava luonne, tosin hidas agikoira, mutta siihen on syypää emäntä... Hih! =) Onnea Karri, mahtava perhekoira!!!!

Tänään oli Marikharonin kennelpäivä koirauimalalla Hyvinkäällä, paikalla kaikki B-pentueen poijjaat sekä D-pentueen Mocca the Champion! =)  ja Moccan mukana tietty Dii... hassu nuori neiti, joka ihmetteli tosissaan poikien menoa, varsinkin Lurun joka piti ääntä kokoajan, ihan vain varmuuden vuoksi. Ticolla ja Lucalla oli upeat turkit! Sarille tuumasin, että hyvin on hoitanut koiransa turkin ja väitti mulle heti ettei hän ole kuin takapäätä vähän aukonut...! Niin varmaan! ;) Mutta upea oli turkki, odotan että kummatkin koirat sijoittuvat hyvin, mutta kuten sanottu, niin paljon on katsojan silmissä ja tuomari huomenna päättää. Toisaalta, ikävä kyllä! =) Kotiinpäin...  Kai...

Juuh, siis agilitylla startattiin ja Emilia "Emmi" Rainetoja veti meitin "harkat" ja tasoja kun oli monia niin sen mukaan mentiin, Luru tykkäsi kuin hullu puurosta. Koira mennä viuhtoi niin kuin emäntä käski ja emäntä, kuinka ollakkaan, oli jälleen ihan surkea! =) Nooh, ehkä me toisella radalla onnistuttiin aikaste hyvin, mutta takaaleikkaus tuotti jälleen ongelmia. Siis enemmän irtoamisharjoituksia! Ja jälkimmäinen lause oli omaa mielipidettä. :) Mutta kiitos, oli oikein mukavaa. Emmin yksityistunneille menen varmasti, vakuutti. Emmi muuten omistaa pari vesiäistä, joten kokemusta niistä löytyy ja täältä enemmän. Hienoa! Ikävää vain, että oli niin vähän aikaa kaikkeen, kun meitä oli kuitenkin niin monta (6 kpl). Ja Moccan meno oli aikaste hienoa, pieniä korjauksia ohjaajan asentoihin ja Avot! Johan alkoi tapahtua! Joten ei turhaa meininkiä!

Agin jälkeen hurautettiin Maritalle syömään, kotikokki, jota voi muuten tilata 50 egen korvausta vastaan kotiin =), oli tehnyt meille kanakeittoa sekä pyöräyttänyt pari marjapiirakkaa kahvin kanssa! Maukasta oli, kiitos kokille! Ai joo, ja palvelu pelasi, juomat ja leivätkin olisi tuotu pöytään! Mahtavasti koulutettu, mistä noita saa?? Marita??

Ruuan ja raukean olon jälkeen ajeltiin jälleen Koirakylpylä Aptukseen ja tälläkertaa uimaan. Luru ei oikein moisesta välittänyt, mieluummin olisi nuuskutellut Moccaa kokoajan... Nooh, poika joutui uimaan useamman kerran uittajan kanssa ja kyllähän poika ui, kun oli veteen saatu. Kauhea kiire oli "rantaan", kun mamma siellä odotteli, enpä ole nähnyt että koira voi noinkin nopeasti kauhoa...!!! =) Kolme - neljä kertaa uitiin päästä päähän ja sitten mentiin kuivattelemaan. Luca ja Mocca olivat vesipetoja, muut vähän mietiskelivät ja menivät uittajan kanssa. =) Siis vesikoiria kaikki tyynni.

Nyt sitten rapsutellaan Karria oikein urakalla ja huomenna mennään päiväksi jännäämään kuka voittaa ja mitä, kyseessä Hyvinkään Erkkarit.