Timon harkoista lähtien Luru on karsastanut kaikkia ihmisiä! Kauhee pelko persuuksissa se menee karkuun tai hakee tukea minusta... On ollut hieman rasittavaa ja kieltämättä olen muutaman kerran tiuskaissut kunnolla koiralle. Muuten olen ollut niinkuin mitään ei olisi tapahtunut ja lallatellen menen eteenpäin vaikka koira kuinka stoppaisi. Sieltä se aina tulee, kun huomaa ettei se emäntä jäänytkään ihmettelemään tollasta asiaa... Niin siis Timo tuskin on syynä Lurun pelkoon, se vain tuli juuri silloin kun oli meidän vuoro mennä radalle, Luru ahdistui heti ja läähätti ihan hermona, hyppi mua vasten ja puski jalkoihin kokoajan. Sen kerran kun sain sen kulkemaan, täytyi koiran vilkuilla kokoajan  missä kohdin Timo seisoi... huhhuh, oli meinaan pettymys itselle ettei harkoista tullut mitään, mutta kai tämä ns. "mörkökausi" on käytävä läpi.

Luru on jaksanut jatkaa kuumoiluaan parisen viikkoa, mutta maanantaina se yllätti todella! Harkoissa oli tarkoitus mennä A-este, suuri ahdistus ja kauhistus -este Lurulle. Este madallettiin maksipöydän päälle ja Luru ekana kokeilemaan. Nami targetille, lelu valmiiksi taskuun, koiran kanssa toiseen päähän estettä, panta pois ja käsky "kiipee"... Ja HardRockHalleluja! Luru tuli kuin sinko yli ja jämähti targetin kohdalle nassuttamaan maksapaloja ja katsoi sitten kysyvästi, jotta mitäs kivaa sitten...? Tuli ihan hillittömän kiva fiilis. Toistoja tehtiin muutama ja sitten tehtiin normikokoisella A:lla sama homma, eikä koiran kauhusta estettä kohtaan ollut tietoakaan!! ihan mieletöntä!! Myös muut ryhmäläiset onnistuivat loistavasti ja varsinkin Taavi -chihuahua oli oikea ilopilleri ja tuotti omistajalleen iloa samalla tyylillä kuin Luru minulle. Kivaa!

Kepitkin menevät lähes kokonaan ilman ohjausta, hieman koira tarvii vielä tukea. Aika hienoa, kun alkaa opit mennä perille. Keppikulmat ovat seuraavana listalla, kunhan nuo kepit tulevat varmaksi. Ja kaipa sitä keinuakin pitäisi alkaa kokeilla, mutta annetaan nyt tutustua tuohon aahan kunnolla.

Karrikin kävi harkoissa ja meni kuin täryjyrä etiäpäin... =) oli kyllä hauska mennä senkin kanssa ja se oli ihan tohkeissaan ja rinta rottingilla menossa mukana! Jee.