Tänään oltiin Lurun kanssa Järvenpäässä harjoittelemassa agioppeja, Rainetojan Emmin avustuksella. Alkuun tuntui, että ulkokenttä ja kyyyylmä tuuli eivät sovi yhteen, mutta kas vain,  niin tuli taas lämmin kun yritti pysyä koiraansa edellä...Ryhmässä oli aikalailla samantasoisia koiria, mikä oli kiva juttu. Luru oli ihan intopiukkana menossa mukana ja kun ekana oli kepit niin poika oli niin tohkeissaan ettei tiennyt mihin suuntaan olisi lähtenyt, kahisevien lehtien vai emännän mukaan...

Oltiin ekaa kertaa ulkona harjoittelemassa ja sen huomasi! :) Loppujen lopuksi kepit menivät aikaste hyvin, samoin putki, puomi, rengas (joka oli Lurun mielestä ihmeellinen, mutta läpi tultiin silti) ja hypyt. Ongelmia tuotti A-este, jota emme ole kokeilleet kuin madallettuna versiona. Nyt kun mentiin A niin Luru alkoi jännäämään alastuloa ja hyppäsi tietty kontaktipinnan yläpuolelta alas ja lopulta en saanut poikaa ollenkaan koko esteelle... Taidan pikkuhiljaa harjoitella estettä hallilla matalasta ylöspäin. Puomille ja putkeen Luru irtoaa jo aikaste hyvin ja kontaktit sujuu suhteellisen kivasti paitsi jos koiralla on vauhti päällänsä.... Renkaan poitsu menee, mutta väliin jää ihmettelemään miksi pitäisi mennä, kun toisellapuolen ei ole mitään kiinnostavaa, siispä lelu tai namit kehiin.

Lopuksi Emmi teki meille pienen 11 esteen radan, jossa oli valsseja ja takaaleikkauksia, hyppyjä, pituus ja putki ja kyllä oli hankala keritä asettumaan aina sille tietylle paikalle, mistä olisi hyvä lähteä eteenpäin ohjaamaan, kun koira oli niin nopea... Lopulta, kertauksen ja ehkä toisenkin jälkeen homma onnistui vaikka meno oli niin lujaa, että meinasin lentää nenälleni! :) Luru oli tohkeissaan ja repimisleikki oli sitten paras palkka radasta. Huomasin lopussa että koira alkoi käydä ihan ylikierroksilla repimisen kanssa, joten olikin aika lähteä kotiin. Harkkojen lopussa alkoi sataa lunta, hiljalleen. Kyllä oli kaunista!