Lurun viikko alkoi agiharkoilla Hyvinkään hallilla. Mentiin eteenlähetyksiä, pientä hyppy-ympyrää ja putkeen, joka oli A-esteen alla sekä hyppy-putki-kepit-hyppy -ratoja... johan oli pojalla taas meno päällänsä, tosin tein virheen kun annoin harkkoihin tullessa pissatuskeikalla leikkiä Naksun kanssa...  Harkat jokatapauksessa ok.

Tiistaina lepäiltiin ja käytiin poikien kanssa lenkillä, josta Karri oli mielissään. Itselläni on huono omatunto, kun Karrilla nyt ei ole varsinaisesti mitään harrastusta. Poika on kyllä innoissaan lähdössä meidän mukaan harkkoihin, mutta jää kummissaan oven taakse ihmettelemään... Mitähän sitä keksisi? Jäljellel olisi tarkoitus, mutta yksin ei saa aikaan mitään!!

Keskiviikkona mentiin jälleen Järvenpäähän. Emmi opetti hyppysuoraa niin että viimeisellä esteellä, tai oikeastaan ennen sitä, kun oli antanut käskyn ja käsimerkin, piti heittää toisella kädellä lelu eteen... Olipas harvinaisen vaikea koordinaatiotehtävä meikäläiselle!!! Käsittämättömän hankala, jota harjoittelin aikalailla, todella hitaasti edistyen. Ja aina Emmi kehotti alkuun... hittoloinen. Ei vahvin puoleni, mutta lupaan harjoitella! Sitten mentiin muutama pienehkö rata, toisessa harjoiteltiin "eteenheittämistä" ja toisessa takaakiertoja, takaakierrot Luru handlaa kivasti, joten taas jäi emännälle tehtävää keritä koiran edelle ja opetella ohjausta... Heh, kyllä sitä onkin surkea!! Luru jaksoi jälleen mukavasti puolentoista tunnin harkat.

Torstai olikin tokoa täynnä! Hallilla alkoi tokoharkat penturyhmäläisille, vetäjän Kaarina Pirilä ja sijaisena Maija Kultamaa. Lurun kanssa leikittiin vetolelulla ja siinä samalla opeteltiin istumista ja maahanmenoa, mitkä herra osaakin hienosti. Sivulle tulo oli myös katsonnan alla. Tulikin jälleen uusia tapoja harjoitella, mahtavaa.

Tänään on vapaailta samoin huomenna, sunnuntaina Lurun kurssitoiminta käynnistyy Rannikon Timon kurssilla, jänskättää jo valmiiksi, sieltä tulee taas ohjaajalle miljoona ja yksi ohjetta... =)