Tänään onkin ollut oikein olan takaa jännäämistä! Sanna ja Vida, Mari ja Viva sekä Tiina ja Mocca olivat kisaamassa ykkösissä Hyvinkäällä... Siis voin kertoa, että toisten radat jänskättää toooosi paljon enemmän kuin omat! Ja mikäs siinä, jännää riittikin ja mahtavia suorituksia, Onnea Mari ja Viva; ykköstila nollalla ja kakkostila nollalla, varmaa suoritusta!! Hienoahienoa!! Sanna ja Vida, ekasta tais tulla kymppi virheitä, mutta toisesta tuli kolmas sija nollalla! Great!! Seuraavalla kerralla nousette kakkosiin, olen siitä varma!! =) Tiinan ja Moccan radat olivat ruutia!!! Aivan mieletöntä menoa ykkösiin, mutta harmitukset niistä virheistä!! Eli hyllyt taisi tulla molemmilta radoilta. :( Silti mä uskon teitin menoon!! Te tykitätte muut radalta kun osuu nappiin!! Olipas mahtavaa katsottavaa medi ykköset.

Sitten olikin väliaikahubaa ja poistuimme hallilta vesiäistreffeille. Paikalla olivatkin portugeesi Tico, perrot Vida, Nana, Jade, Inkeri, Nuusku sekä Karri ja Luru. Meno olikin valtaisaa, varsinkin Inkeri jaksoi jakaa energiaa kaikkialle! Mahtavaa, omistajalla on todella energinen perro, jonka kanssa tulee agilityssa varmasti mahtavaa tulosta! Teki vaikutuksen meikäläiseen. =) Ilma oli aurinkoinen, välillä meni pilveen, mutta voisin sanoa ettei menoa haitannut! Kiitos kaikille yhteisestä hetkestä, teki joka koiralle terää. Kuvia tästä.

Tico ja Inkeri

Nuusku. Inkeri ja Karri

Tico, Luru, Karri, Vida, Inkeri

Jade

Nana

Sitten takaisin hallille, jossa seurasin maksi ykkösten suorituksia, kunnes kylmä iski ja oli lähdettävä kotiin. Kotona olinkin sitten ihan naatti vaan niin olivat koiratkin!

Illalla kuulin vielä, että Sanna ja Burton olivat  tehneet luokkanousun kolmosiin!! Siis ihan älyttömän siistiä!l Saitkos Sanna sen paineen tehneen muumimukin?? =) =) Onnittelut!

Ihana päivä, kiitos!