Vihdoinkin meillä on oma seura, Hausjärven Haukut (HauHau), jossa jokainen jäsen voi harrastaa koiriensa kanssa mielinmäärin. Tarkoitus on, että mitä enemmän on mukana järkkäilemässä asioita sitä enemmän siitä saa itselleen etuja, joten tervetuloa mukaan Haukkujen maailmaan!! Tästäpä sitten ilmoittautumaan mukaan meininkeihin, HauHau.

Vappuna on sitten ekat epikset Hyvinkään koiraurheilukeskuksella, toivomme mukaan paljon osallistujia. =) Lisää asiasta HauHau:n ajankohtaista -sivulla.

Omakotitalon pihalla onkin hommaa näin keväällä... Herukkapensaita on piha täynnä ja osa on vedetty matalaksi, toiselle osalle on tehty "leikkauksia", samoin vattupensaat siistittiin (naapurin mies oli mennäkesänä käynnyt salaa syömässä vattuja, kun olivat niin makeita ja isoja! ). Tontin takanurkalta isäntä leikkasi punapajun (?) pois, joka oli levinnyt valtavalle alueelle, otettiin naapurikin mukaan talkoisiin! :) Sitten oksasilppurilla vedettiin tuommoset 1300 litraa pajusilppua jätesäkkeihin, pitäs vielä saada vietyä ne jonnekkin puutarhajätepaikkaan jota en vielä tiedä missä se on. Joskus hamassa keväässä kannot täytyy vetää maasta vielä pois ettei mokoma pensas lähe leviämään uudestaan. Toiveena olisi laittaa pieni kasvimaa kesäksi, kattotaan nyt kerkiääkö tässä kaikkea.

Keskiviikkona alkaa Emmin agitunnit Järvenpäässä, kivaa! Osittain mennään kahdet treenit viikossa, mutta toukokuussa mun tunnit menee päällekkäin hallin tuntien kanssa. Onneksi hallilla on paikkausmahdollisuus. Jänskättää vaan, kun pääsin Niinan ryhmään, jotta kuinkahan se yhteistyö alkaa sujua. Tarjalle ISO KIITOS tähän astisesta, penturyhmä on edennyt hitaasti, mutta varmasti eli sopivasti. :)

Koirille kevät on ollut ihmeellistä aikaa. Luru varsinkin jaksaa ihmetellä perhosia, kärpäsiä ja muurahaisia ja jopa yrittää metsästää niitä! Aika hupaisa näky. Karrille kevät näyttäytyy uhitteluna... kyllä, pihasta poika on karannut jo muutaman kerran ja aina pyöräilijän tai lenkkeilijän perään!! AAARGH, tosi noloa. Nyt poika on pihalla vain hihnassa ja ihmettelee miksei saa liikkua vapaasti, siinäpä ihmettelet Karriseni. Toivottavasti saamme pian pihan aidattua, harmi vaan että noita rahareikiä on jo nyt niin paljon.

Ja sitten vielä muistoja menneiltä lumilta...

 

Linssilude iski eteen..

"Mennentullen"

"Pipo"

"Ravistelu"