Hyvinkään erkkarin näyttely meni eilen mukavasti Karrin saadessa ERI ja esiintyen oikein mallikkaasti. Kasvattajakisaankin osallistuttiin ja saatiin huvittava arvostelu. Tuomari halusi suositella kasvattajaa erityisen lahjakkaana kasvattajana! Siis talenttina. Olemme siis parasta talenttiryhmää! =) Tuomari selvitti, että olipas hankalaa asettaa jompi kumpi paremmaksi kasvattajista, kun kummallakin oli niin tasaista ryhmää, joten halusi ankaa KP:n molemmille.

Mielestäni tuomari oli kyllä hieman kummallinen ja halusi miellyttää kaikkia jakaen varmaankin kaikille ERI-nauhan! (ihan loppuja en jaksanut seurata) :) Mutta oli hänellä linja, kun katsoi mitkä koirat hän valitsi ROP:ksi ja VSP:ksi. Onnittelut voittajille! =)

Päivä oli taas pitkä mutta mukava, josta kiitokset kaikille asianosaisille koiraihmisille, kanssanne viihtyy! Ja onnittelut sijoituksista!

Kotiin päästyämme, isäntä kääri hihat ylös ja haki leikkurin! Karri napotti paikallaan 20 minsaa ja voilà! - turkin uumenista kuoriutui lihaksistunut koiraherra! Karrin turkki on niin helppo leikata, kun koira seisoo rauhallisesti paikallaan ja tietää mikä on homman nimi, toisin kuin Lurun kanssa, joka sekin on oppinut jo rauhallisemmaksi, mutta on sen verran vilkkaampi kaveri, että aikaa tuppaa menemään huomattavasti enemmän kuin Karrin kanssa. Karrista tuli vilkas, se juoksentelee ihan onnesta sekaisin kokoajan ja tietty kyhnää enemmän vieressä, kun on vähemmän karvaa. Ihana! ♥