Aamu valkeni taas harmaana, mutta hallilla tohinaa riitti. Kymmeneltä alkoi valua porukkaa ilmoittautumaan mätsäriin, agilityyn ja erilaisiin muihin pikku harjoituksiin. Karrin toiset epikset ja eka mätsäri oli siis tosiasia. Agin rata vaikutti suhteellisen helpolta, kun pois olivat kepit, keinu ja rengas. Vastaavasti oli A-este, jota ei oltu menty ikinä sekä puomi, joka oli menty ilman hihnaa vasta viikon alussa...
Muiden kilpaillessa juoksin mätsärissä hakemassa punaisen nauhan ja kerkesin agiradalle viimeisenä. Karri lähti hyvin ja jatkoi upeasti aan sekä puomin, hiki hatussa juoksin viimeiselle putkelle ja jäin odottamaan koiraa vaan kuinkas ollakkaan, koira kävi putken puolivälissä ja palasi....Argh! Ei kun uusi putkeen lähetys ja vika hyppy ja siinä oli! Koira oli tosi mellevänä ja kyllä mäkin olin tyytyväinen vaikka vähän jäi harmittamaan se vika putki. Kahdentoista sakissa tultiin kahdeksanneksi viidellä virhepojolla, Vili ja Kati vilahtivat ohitsemme viidenneksi, Hyvä Kati!
Mätsärissä emme päässeet neljän joukkoon, joten jäimme seuraamaan toisten edesottamuksia.
Väkeä oli paikalla tosi paljon, mikä oli kyllä tosi kiva juttu. Päivän mittaan Jussi  Lampi  valitsi "Nainen ja koira" -kisan voittajan, minkä ikävä kyllä missasin, kun unohduin kahville ja juoruamaan muiden koiranomistajien kanssa...
Päivä oli kiva ja siitä jäi paljon käteen, myös paljon opittavaa ja harjoiteltavaa. Mikäpä sen mukavampaa kuin että jatkamme harjoituksia huomenna, täynnä uutta puhtia.
Ai joo, se jännittäminenkin unohtui ihan kokonaan kun juoksin kahtaalle (agikentän ja mätsärikentän väliä) tiuhaan tahtiin!