Aamulenkki koirien kanssa on tämmöisillä lumisilla säillä aina yhtä mahtavaa, Lurun intoa juoksennella ei pysäytä mikään ja Karrin täytyy tarttua pieninpäänkin jälkeen joka tulee vastaan nuuskutellen sitä perusteellisesti parisen minuuttia, ainakin! Lumipallojen "tamppaaminen" on Karrin spesiaali, Luru tietty yrittää syödä jokaisen pallon minkä kerkee saada käsittelyynsä. Yritin epätoivoisesti pyöritellä lumiukon alkua, mutta Lurun mielestä se oli mielettömän hauska leikki ja varmaan viidennen pallon pyörittelyn jälkeen luovutin, nuori herra söi jokaisen palleron palasiksi jo pyörittelyn aikana.

Karri on sitä mieltä, että lumen tultua jokaikinen jälki voi johtaa aarteelle, joten jokaista jälkeä täytyy ajaa takaa hamaan loppuun saakka tai ainakin siihen asti kunnes kunnes tulee toinen vielä mielenkiintoisempi haju, jonka perään TÄYTYY mennä... Ja kun nenä vie niin Karrin korvat ei tunnu kuulevan mitään, ihan omissa maailmoissaan vaeltelee... No on silläkin emäntään kuitenkin jonkinmoinen side ja välillä täytyy vilkaista, että kaikki on kuten pitääkin, Kauhukakara riehuu lumipallon perässä ja emännän niitä sille heittelessä ja huutelee samalla jotain... mitähän? ...rri! ...arri! Karri! Tänne! - Ahaa! Siis mammaa moikkaamaan, että voi taas mennä omia menojaan...

Lurun yritykset saada Karri juoksukisaan onnistuvat lähes joka kerta, ja nyt,kun lumi maassa  houkuttelee tekemään kaikkea riehaannuttavaa niin pojat vilistelevät valtavan murinan ja haukahdusten saattelemana pitkin pihaa. Hieman koomista menoa, Karri on pieni uros, jonka jalat ovat ns. lähempänä maata ja ne tikkaavat käsittämättömän nopeasti pysyäkseen Lurun pitkien loikkien perässä! Karri on sellainen jyräävä dieselveturi, joka suoralla saa hyvin Lurun kiinni, mutta kun Luru tekee äkkikäännöksen niin jatkaa Karri menoaan vielä muutaman liukastelevan metrin eteenpäin ja siitäkös se ärsyyntyy, jolloin alkaa pienehkö haukkuminen ihan vain ilmoittaakseen, että täältä tullaan, älä kakara luulekkaan pääseväsi noin vähällä!!! Ja sitten meno jatkuu Lurun riekkuessa kevyesti ja ilkkuen pitkin loikin Karrin edestä pois ja Karri väksyttää ja juoksee sitkeästi Lurua kiinni kunnes Luru tekee yleensä virhearvion oman vauhdin ja/tai Karrin nopeuden suhteen, jolloin on Karrin vuoro näpäyttää! Yleensä Karri ottaa Lurua hännästä kiinni, jolloin toinen ärsyyntyy heti ja vauhti stoppaa siihen ja sitten selvitellään välejä, kun toinen leikkii epäreilusti! ;D Kiestas, poikien menoa ei voi nauramatta katsoa, se kaikki riemu ja ilo on niin käsinkosketeltavaa. Ihania.