Koirien kanssa on käyty jo uimassakin, tosin Luru tyytyi tassuttelemaan rannan tuntumassa. Karri paahtoi vedessä kuin saukko konsanaan. Kotipihalla ollaan oltu paljon, koska pihalla sattuneesta syystä on keväällä aikalailla hommaa. Luru pysyy pihassa hienosti ja Karri on hihnassa. Karrin mielestä irtiollessa kaikki tontin ohimenevät ihmiset TÄYTYY käydä haukkumassa ja väksyttää niiden perässä niin kauon että emäntä tulee naama punasena häpeästä hakemaan pois anteeksi pyydellen ihmisiltä... Huoh.                                

Muuten kevät on ollut koirienkin mielestä kivaa aikaa. Lenkit ovat vaan pidentyneet, hajuja on paaaaaljon ja koiria tulee paljon vastaan, vesikoiria on alkanut täällä Riksussakin kummasti näkemään kun muutti tähän keskustan tuntumaan! Niitä on suorastaan paljon.

Agiepikset menivät loistavasti. Mahtavia suorituksia ja iloista tekemistä koirien kanssa. Oli todella hyvä mieli kisojen jälkeen. Kiitos kaikille asianomaisille niin talkooväelle kuin kisaajille.

Tänään käytiin katsomassa Maritalla pentuja. Juu, olihan ne hyvin erilaisia kaikki luonteeltaan, jännä nähä mitä niistä tulee. Luru oli hieman hämillään, kun kolme pentua lähti juoksemaan pihalla, hienosti osasi niitä varoa. :) Karrin nuuskaisut tekivät selväksi ettei pikku tiitiäisistä ollut haittaa, vaan hän pystyi jatkamaan "valtakunnan" kiertoa rauhassa. Juu, ei tullut kyllä pentukuume vaikka se kolmas onkin suunnitelmissa, sitten joskus, jos tulee taas " se oikea" kohdalle. Luru saa kasvaa aikuiseksi rauhassa. :)

Sitten niitä kuvia! JA lisää löytyy täältä.