Niin sitä vaan aika kuluu ja arkinen aherrus täyttää taas elämän. Koirat siitä ovat varmaan vaan mielissään, että tulee jälleen tarkat ulkoilu- ja ruokailuajat, jotenkin niistä lipsuttiin tossa loman aikana, varsinkin tuosta puolkuuden aamuheräämiseltä!!

Eilen oltiin hallilla. Lurulla oli jotenkin puhti pois, ei se jaksanut mennä satalasissa, mutta luulen että helle on verottanut koiran voimia, koska ruokakaan ei ole maistunut! Se jos mikä on hämmästyttävää, Luru kun on aina ollut ahne. Harjoitukset menivät kuitenkin hyvin, pussia, putkea ja jopa pientä radanpätkää, hyppy, putki, hyppy... Koira oli kyllä kädessä kiinni aika pahasesti, joten namit saavat jäädä ja keksiä jotain muuta. Riehua poitsu jaksoi ja puomi mentiin taas omatoimisesti tutkimaan, jos vaikka löytyisi namuja ja löytyihän niitä, kun emäntä juoksi heti niitä sinne laittamaan... ja kun alas päästiin niin ei kuin takaisin puomille, onko koirastani tulossa puomihullu?? Hassua. Välillä kun odoteltiin vuoroamme, poitsu laittoi makaamaan ja läähätti raskaasti, ihan kuin olisi tehnyt valtavan ponnistelun laskeutuessaan makuulle. Kuumuus...

Karrin harkat veti Mimmi, uusi koutsimme. Tekniikkaharjoituksia, jee! Ensin mentiin viiden hypyn eteenlähetys, meillä se alkoi tökkimään neljän esteen takaa ja viidennen takaa Karri katsoi ekan hypyn jälkeen mua kysyvästi, jotta etkös sä tulekkaan mukaan? Onneksi Mimmi oli namialustan kanssa hyppysarjan päässä palkitsemassa koiraa, Karri hokasi homman nopeasti. Loppuun otettiin vielä varma eteenlähetys kolmen esteen takaa ja se oli siinä. Tässä harjoituksessa Karri yllätti mut, en nimittäin olisi uskonut sen menevän noin hienosti! Niin, usko ja luota koiraasi!

Seuraavaksi mentiin samalla viiden esteen suoralla käännöksiä, kasikäännöksiä. Aina yksi hyppy enemmän väliin ja käännös takaisin. Se oli kivaa, mutta Karrin käännökset on laajoja, joten koira otettiin viereen ja hommaa harjoiteltiin kahdella hypyllä ja palkattiin heti hypyn jälkeen, itse täytyi aikaisemmin antaa vartalolla merkki kääntymisestä. Hauska huomata kuinka nopeasti homma alkaa sujummaan kun muutaman kerran harjoittelee. Karri hokasi tämänkin homman nopeasti, samoin itse tajusin etten voi juosta esteen toiselle puolen, koska homma menee silloin ihan päin pyllyä! Tässä harkassa käytin Karrille vinkulelua käännösten tehostamiseen, joka tälläkertaa auttoi. Suhteellisen hyvä harkka Kartsalle.

Parin tunnin harkkojen jälkeen ohjaaja olikin täysin kypsä suihkuun ja nukkumaan, koirilla virtaa olisi riittänyt sen jälkeen vaikka kuinka pitkälle lenkille... Nooh, tehdään se lenkki tänään, kun on oikein vapaa-aikaa.

Lurulle onkin tulossa lisää näyttelyitä, raukka, kun emäntä ilmoitti sen Heinolan sekä Köyliön pentunäyttelyihin. Jälkimmäiseen näyttelyyn on tulossa jälleen koko sortin sakki, joten vauhtia voi löytyä!