Illan harjoitukset alkoivat myöhästymisellä, kun vein muksut ensin judoharkkoihin, sitten kun aloin valmistautua harjoituksiin ja kumarruin sitomaan kengännauhoja niin housut repesivät persauksesta reiteen saakka!! Hiemanko alkoi naurattaa, tuli oikein tuuletusluukku takamukseen!! =D Jenna varmaan hekotti kymmenen minsaa ja harmitteli ettei Tiina ollut näkemässä, tosin luulen että hän kuulee asian moneen kertaan ja samoin kuulen minäkin... Huhheijaa!
Koiranomiksi opiskeleva Emilia (kuuluu myös agilityn B-maajoukkueeseen) oli vetämässä meille illan harkat. Oli oikein mukavat radat ja Karri meni yllättävän hienosti, jäi vain pari kertaa nuuskuttamaan... Kontaktit, varsinkin puomi, ovat nyt harjoituksen alla, koska koira tuli yhdessä harjoituksessa puomilta lapa edellä alas... Jäi jonkinmoinen kammo ja erittäin arastellen uskaltautuu esteelle.
Harkoissa Karri toimi hienosti, jätin sen vain neljä kertaa selän taakse! Edistystä siis. Puomilla mentiin toooodella arkaillen ja valtavasti piti houkutella, mutta läpi mentiin ja takaaleikkauskin onnistui kivasti, samaten valssi ennen pussia, jotta sain hyvän sijainnin viimeisille esteille. Ja ennenkaikkea, tuuletus pelasi... heh.
Kivat harkat, kiitos Emilia!