Kyllä uni maistui eilisen jälkeen, heräsin vasta puolenpäivän aikaan ja iski niin mahoton kiirus hallille etten missaisi kaikkia Sannan ja Rubin startteja. Olihan siellä staffi Tarmo (valmennusryhmäläisiä), joka otti upeesti toisessa startissa nollan ja olivat siinä kolmosia. Toisen ja kolmannen startin Sanna ja Rubi suorittivat varmasti ollen kummassakin neljänsiä. Mieleenpainuvin esitys oli JAU:n vesiäisellä Hellulla ja Heikki Järvisellä, vaikka virheitä tulikin niin kuuna päivänä en ole niin mahtavaa vauhtia nähnyt vesikoiralla!! Siis aiwan mahtavan nopeet kepit, matalat esteiden ylitykset, räjähtävät kiihdytykset ja muutenkin ihan hullun hienoa menoa kaksikolta, joku istui monttu auki kun ei muuta voinnut!! Upeeta!
Maksien kisaa katsoin puolitoista kierrosta ja siellä mieleen painui Anja Lehtiö bordercollie Grimin kanssa sekä Ninnu (Niina-Liina Linna) kummankin koiransa Rimin ja Rhettin kanssa. On se näyttävän näköistä kun mennään ison koiran kanssa lujaa ja puhtaasti.

Aih! Enkö ole muistanut vielä ilmoittaa, että Maritan koira Karo synnytti eilen viisi urosta, ruskeita ja mustia. Mä tietenkin olisin jo menossa kattomaan, mutta täytyy hillitä itseään, jos sieltä vaikkapa tulisi kotiin innokas uros, josta saisi toisen harrastukaverin. Kuvia pennuista on tulossa, jollei ole jo täällä.