Eilen oltiin Sannan ja Vidan houkuttelemina hallilla harrastamassa ja kokeilemassa muutamia esteitä Lurun kanssa. Oli ihan kivaa vaikka oma mieli ei niin kovasti ollutkaan tälläkertaa mukana kaikessa ja muutenkin taisi mennä vähän enemmän juttelun puolelle, kun Tiinakin oli hallilla.

Tänään sitten mentiin Tarjan silmien alla madallettua Aata ja Luru oli ihan onnesta sekaisin, kun meni oikein ja vielä kehuttiin kovasti. Kontaktit poika tekee tarkkaan, välillä keskittyminen herpaantuu, mutta se tietää tasan tarkkaan mitä sen pitää tehdä alastulossakin ja kun jään tahallani sen taakse ja käsken "Alas", niin poika jää hienosti odottamaan takajalat kontaktilla ja kääntää päätään kummastellen, jotta mihis sä jäit?? Tosi kiva. Puomi laskettiin tänään maantasalle ja laitettiin tasaisin välein nameja pitkin puomia. Tällä tyylillä pariin otteeseen ja sitten namit vain kontaktin alkuun ja loppuun. Koira haltuun ja lähetys puomille, Luru hakee jo hyvin käskystä puomille ja valtavalla vauhdilla meni puomin päästä päähän, mutta malttoi mielensä alastulossa ja jäi odottamaan lupaa lähteä! Iloa ja onnistumisen riemua, tuolla vauhdilla nimenomaan. Wau. Mieletöntä riehuntaleikkiä kiitokseksi ja siitähän koira pitää.

Sitten tehtiin pieni radanpätkä, hyppy-pussi-putki-hyppy, Luru ei meinannut millään hahmottaa pussin jälkeen missä mä olen joten putkeen meno oli hankalaa. Sama juttu vaikka pidin ääntä koko pussissa olon ajan, noh, sitten vaan este kerrallaan, ensin pussia muutamaan otteeseen ja namipalkka heti sitten putkea, jonka poika vetää kyllä lujaa ja heti namipalkka. Sitten kokeiltiin pussi-putki -yhdistelmää ja johan alkoi tuottaa tulosta! Toinen kerta oli nopea ja hyvä, joten totesimme että tämä riittää, onnistumisia! Hienoa. Itseksemme kokeilimme takaakiertoja hypyille sekä erilaisia ohjaustapoja hypyille, hyvin poika ne kestää ja lukee minua turhan hyvin, tästä täytyy nyt nauttia, varmasti koemme sen takapakin jossain vaiheessa, luultavasti siinä kun Lurulle alkaa tulla vauhtia ja emännän kädet heiluu kuin tuulimyllyt!

Tänään oli muuten namina keitettyä maksaa, toi pentu tekee ihan mitä vaan kun se tajuaa mitä se saa palkaksi, taidankin pitää tän harvinaisena herkkuna tai antaa sitä vain kun menee todella hienosti. =)

Hieno poika mulla.