Maanantain agiharkat alkoivat Karrin puomiharjoituksella. Puomi laitettiin maahan pitkälleen ja harjoittelimme koiran kanssa etenemistä vauhdilla pitkin puomea. Ensin Anna oli hihnan päässä (siis taluttamassa!) ja mä käskytin Karria ja juoksin vierellä, "alastulon" päässä lautasella oli makupala, jota koira innolla tavoitteli. Näin tehtiin muutama kerta kummaltakin puolelta ja kun se sujui hienosti, niin seuraava askel oli ilman hihnaa ja palkkiona tälläkertaa lelu. Jälkimmäinen tapa oli vauhdikkaampi, koira juoksi päästä päähän, jotta sille lelu heitettäisiin. Se oli kivaa. Täytyy harjoitella tuota enemmänkin.

Harjoitukset muuten sujuivat karrimaiseen tapaan nuuskutellen ja "mua ei kiinnosta"-tyylillä tullen. Emäntäkään ei tosin ollut parhaimmassa tikissä, joten otetaanpas taas omalle kontolle tämä homma :)

Eilen hain Anulta ison säkin Pro Plania koiralle ja itse kävin vapaapäivän kunniaksi (?) alkossa hakemassa punkkupussin (1,5 l). Koira söi onnesta soikeena nappuloita ja emäntä joi pari lasia punkkua, pian oltiin kumpikin unten mailla. Että sillai.