Arki alkaa ensi viikolla, kun työt alkavat taas kolmen viikon loman jälkeen. Huoh.
Jännitystä on ilmassa muutenkin, viikon kuluttua joudun kiertämään kehää Karrin kanssa meidän ekassa näyttelyssä. Harjoitteluaikaa siis vielä on, kun sain hankittua sen näyttelyhihnankin. Hirvittää.
Agilityn suhteen otin myös toisen ohjatun tunnin viikolle kisaavien ryhmään. Tarkoitus olisi saada koiraan vauhtia, noh, kunhan emäntä saadaan kuriin niin kyllä koirakin kulkee. Sunnuntaina olisi Rannikon Timon agility-kurssi, odotan innolla.
Olen ollut netissä varmaan kolmisen tuntia ja surffaillut saitilta toiselle, kotisivulta kotisivulle ja makustellut toisten perronomistajien arkea. Onnea vain kaikille perron omistajille, onnekkaita olemme!
Pentukuume on kyllä korkealla, mutta se täytyy vetää alas aina kun alkaa mieli harhailemaan liikaa. Odotellaan, hiljaa hyvä tulee... Ja kuitenkin, voi niitä ihanan sinisiä pentusilmiä...!! Kyllä aika kuluu tooosi hitaasti.
Ai joo, tiistaina (14.10) olisi jälleen vesikoiratreffit, Hyvinkään Sveitsin parkkikselta klo.18:00 lähdettäisiin jälleen tallustelemaan lenkki. Tervetuloa vanhat ja uudet tuttavuudet!