Loman aloituksen kunniaksi suuntasin koirien kanssa harjoituksiin. Hallille olikin ilmestynyt juhannuksen aikana hieno terassi etuoville, puuttui vain tarjoilu... =)

Lurun harkkoja vetää meille Tarja ja meidän ryhmä on jo ekoilla koirillaan harrastanut agilitya, joten päästiin jotenkin jouheasti eteenpäin. Kokeiltiin pussia, pöytää, putkea sekä hyppyä, Luru oli reippaasti menossa kaikki esteet ja menikin, ainut epäilyttävä asia oli ensialkuun Tarja... mutta piankos sekin oli selvitetty, kun namilautanen tuli tutuksi eli Tarja oli namilautanen! Luru oli kyllä valtavan energinen ja rohkea kaikissa esteissä ja nautin sen kanssa tekemisestä todella paljon. Riepulelu oli kovassa käytössä kiitoksena sekä tuplakiitos tuli nameilla. Luru nautti täysin siemauksin kaikesta tekemisestä ja yhdessäolosta, mielestäni koira vapautui ihan erilailla kuin ennen. Laji taitaa näin ensi tuntumalta sopia pennulle loistavasti.

Karrin harkoissa harjoteltiin käännöksiä ja välistävetoja... Siis jumankekka, koira oli tunnin joutunut katsomaan toisten harkkoja, joten se olikin ihan täynnä virtaa ja koko harkkatunti meni upeasti! Koiralla oli meikäläinen tiukasti näkökentässä kokoajan, mikä tuntui hyvälle. Kaikki käskyt menivät kuuleviin korviin ja käännöt sekä välärit onnistuivat hyvin. Tiina rokotti ohjaajaa kanta-astumisesta, mutta kun aloin sipsutella niin koirahan toden totta kiihdytti vauhtiaan. Kyllä mä olin tosi tyytyväinen poikien suorituksiin.

Harkkoihin tulleet Sanna ja Vida moikkasivat poikia ja Luru innostui ihan vallattomaksi, en tiedä muistiko se Sannan viime viikosta, mutta ihan hillitöntä riekkumista ja haukkumista sekä leikkiin kutsua. Sanna tuumasi, että ei uutta auringon alla, Vida oli pentuna ollut samanlainen... Niih, sä Sanna käytät jotain sellasta tiettyä hajua josta noi kakarat innostuu oikein kunnolla! =)

Nyt olisi edessä shampoopesu kummallekkin koiruudelle ja huomenna sitten viedään Luru Maritan iloksi sunnuntaihin asti sekä samalla auotaan Kartsan karvoja, jotta herra olisi edustavan näköinen Pärnussa lauantaina.

Oikein hauskaa kesää kaikille!!