Lauantaiaamuna suuntasimme nenät kohti Helsingin messukeskusta yhdessä tyttäreni Kian, työkaverini Minnan ja hovikuskimme Maritan kanssa, erinäisten toilailujen jälkeen saavuimme paikanpäälle puolkymmenen aikaan eli sopivasti pentukehään.
Niinhän siinä kävi, että kun katse kiersi  kehän reunat niin tuttuja oli näkyvissä vaikka kuinka monta, joten sitten aloitin kiertämisen, tervehtimisen ja aina tuli jäätyä suustaan kiinni... Kovinkaan paljoa en kerinnyt kehiä katteleen päivän aikana.
Käytiin kiertelemässä eri myyntikojuja, jestas sitä tavaran määrää! Karrille löytyi uusi lammaslelu sekä halpa hihna sekä valtava määrä ilmaisroinaa. Maritakin löysi tuleville pennuille lämpimän alustan sekä retrohenkisen nukkuma-alustan (kyllä ne (pennut) sua toruu, kun ostit niille sellasen kauhistuksen elämän alkuun..hihhih).
Kian käytin syömässä ja sitten palattiin takaisin katsomaan kehien loppua. Kiakin löysi kaverin, kun Raimon kanssa istuivat lattialla piirtelemässä kuva-arvoituksia Rubi piirrustusalustana, toki me tyttöjen kanssa alettiin heti herjaa vääntämään siitäkin asiasta... Että minkäs ikäinen se tuo sun toinen lapsesi onkaan kun on tuota kokoa jo sen verran... =)

2145573.jpg
Lapset piirtää, rubiinialustalla!

Jepjep. Sannan kanssa kävin keskustelua Karrin ulkomaan näyttelyistä ja hän lupasi palata asiaan. Tuntuma on sellainen, että liekö tuo näyttelykärpäsen kutitus olisi iskenyt minuunkin, ulkomaille! Hyvä kun kotimaassa on muutaman näyttelyn saanut alle...! Nooh, toisaalta, mitäpä sitä odottelemaan. Seikkailuja elämään ja haasteita.

2145594.jpg
ROP (Gotcha Minerva) ja VSP (Zorrazo Bernando)

2145599.jpg
ROP (sori huono kuvanlaatu)


2145581.jpg
Kasvattajaryhmän kolmoset

2145590.jpg
Samat kaverit

2145602.jpg
Sanna on saanut Vuolasvirta -palkinnon


2145605.jpg
Ja toinen poseerauskuv
a

2145575.jpg
Kian kirjoitusalustana Rubi


2145578.jpg
Ja perroko ei muka ole lapsiystävällinen?


2145585.jpg
Kerta vielä!

2145580.jpg
Iso lapsi ja pieni lapsi

Kiitokset kaikille tutuille, sekä uusille sellaisille, mukavasta seurasta sekä Maritalle kyydistä (jossa sattui ja tapahtui kaikenmoista!).
Eka messari jäi mieleen mukavana päivänä ja ensivuonna aiomme olla Karrin kanssa mukana kehässä. Jäi sitten kuitenkin ihan ihan pikkariikkisen harmittamaan, kun avoimen luokan ainutkin kisaaja oli jäänyt pois...