Tämän päivän urakka oli Helsingin päässä Aptus-näyttelyssä. Perroja oli ilmoittautunut vain 16 eli joka luokassa oli pari koiruliinia, jossain ehkä jopa kolme. Karri nappasi avoimesta luokasta ERI:n ja kilpaluokasta ykkössijan. Vaan niin se on, että ei poitsu noille kehäketuille vielä pärjää ja onhan se pieni uros, kuitenkin rajoissa. Mutta laatuarvostelu oli jälleen mukavaa luettavaa. Vara-Cacibista kävimme kisaamassa vaan se meni toiselle koiralle. Päivästä jäi ihmeen hyvä fiilis vaikka kehässä vettä tuli kuin aisaa (kyllä, ulkokehä), mutta Karri käyttäytyi oikein hienosti.

Mukaani hain Maritan, joka näki kasvattinsa Moccan kehässä sekä tapasimme Sallan uuden pennun Diivan, vain pari päivää Lurua vanhemman. Kyllä koirat ovat erilaisia, Diiva on niin pieni ja Luru on jättiläinen... En tiedä tasoittuuko kasvu, sehän nähdään ajan myötä. Mutta hyvin oli Salla sosiaalistanut pennun, toinen oli hurmaava! Kehän reunalle kannustamaan oli tullut myös Hanna (Bobon emäntä), joka kauhuissaan katseli kehän hommia, tuumasi vaan ettei hänestä olisi tuohon hommaan. Höpöhöpö! Ei kun mukaan vaan! =)

Kehän jälkeen huruuttelimme Hannan luo kahville sekä moikkaamaan Boboa, joka oli ihan tohkeissaan vieraista, varsinkin Karrista, joka taas oli vähemmän innostunut uudesta tuttavuudesta, mutta hienosti kesti pennun kaikki koetukset. Karrin pinna on kasvanut aivan valtavasti, olen tosi tyytyväinen herran käytökseen koko päivän ajan, yhtään murausta ei tullut edes uroksille!! Wau.

Kiitos seurasta Maritalle ja Hannalle. Oli kiva nähdä Boboakin! Kyllä ovat veljekset hyvin samanmoisia! Niin ja Hanna, arvaa vaan lähdettiinkö "väärää" reittiä kotia kohti....Kieli ulkona