Kisapäivän aamu oli mahtava, lämmitti lappilaisen sydäntä nähdä taivaanranta punertavana pakkasesta ja puut kuurassa, tuntui ihan talvelta ja sitähän se olikin. Huruuteltiin Karrin kanssa hallille, ilmoittauduttiin paikanpäällä oleviksi ja alettiin odotella mittaussessiota. Mittaaminen jännitti ihan sikana. Tuomari, Anne Savioja, tuumasi että mediksi tässä olisi tarkoitus tulla ja niin tulikin, 42,5 senttiä eli reippaasti alle medien maksirajan... =) Sitten pitikin kiiruhtaa radan tutustumiseen, joka oli sama kuin minien kakkosrata.
Kaksi ekaa hyppyä jees ja sitten tökkäsi, kun piti mennä A-esteelle. Kielto ja tuomarin haistelua, sitten taidettiin mennä yli ja rata meni ihan hyvin keinulle asti missä tuli totaalinen stoppi.... Hylly samantein ja tuomari auttoi mua saamaan koiran menemään esteelle, taas sitten hyvä pätkä hyppyjä ja puomi juostiin suoraan ohi....
Mua nauratti ja ennenkaikkea ihmetytti ihan älyttömästi koiran käytös, ikinä ennen Karri ei ole suorittanut kontakteja noin huonosti. Tosin tuomarin nuuskuttaminen ja yleisön huomaaminen vei varmaan huomion sekä harjoitushallin outo muutos, liekö koiralla ollut kisajännitystä, ohjaajalle se tuli toiseen koitokseen.
Toinen rata alkoi taas hyvin, mutta se perhanan A-este otti taas koville, no yli mentiin ja jatkettiin hienosti taas sinne keinulle asti, jossa kielto ja sen jälkeen varsin arasti tultiin siihen heiluvalle laudalle. Valtavan houkuttelun ja tsemppaamisen jälkeen koira tuli nätisti keinun alas ja jatkettiin hyvin eteenpäin kunnes puomille houkuttelu oli seuraava asia, joka onnistui... Jee!Huomattavasti parempi suoritus kuin aikaisempi. Sanna (Karrin kasvattaja) tuli heti sanomaan, että ihan hyvinhän se meni, mutta esim. keinulle meno olisi pitänyt tehdä niin että olisi ottanut koiran haltuun ja sitten lähettänyt sen eteenpäin, totesin ettei tullut enää siinä mitään mieleen... Tottahan se oli, ja huomasin itsekkin että kumartelin vähän liikaa, joten kai se koirakin alkaa vähän epäillä että mitähän tuolla laudalla oikein on kun toi menee noin varovasti kurkkien sinne....
Kisatulokset täältä.

Kisakokemusta tuli koiralle ja emännälle, se kai tämän homman päätarkoitus olikin. Ja nyt sitten tiedetään mitä treenataan ja hiotaan, kontakteja sekä emäntä ohjaamistaan. Ekat kisat korkattu.

Toro ja Satu tekivät tosi hienon ekan radan, olikohan vain 15 virhettä. Hyvä Satu! Niin siitä toisesta radasta ei sitten puhutakkaan mittään... =)
Jenna ja Rambo menivät ekan radan myös hyvin ja toisessa tökkäsi, eli vähän kaksijakoinen päivä yhdellä jos toisella. Vaikka kyllä me naljailtiin vähän meitin koutseille Tiinalle ja Tarjalle, kun ottivat hyllyn kaikilta radoilta... Että hyvissä käsissä ollaan! :)