Lurun kanssa harkat sujuvat mainiosti, nyt lähetyksetkin jo tehdään kauempaa, kun koira irtoo niin hienosti putkiin ja muille esteille. Kontaktia harjoittelin viimeksi puomilla ja kun lopetettiin mahtaviin onnistumisiin ja vapautin koiran niin tämähän lähti tutkimaan puomin oikein perusteellisesti ja hölkkäsi koko puomin päästä päähän ilman huolen häivää... vähän mua jänskätti, että jos se huomaa olevansa korkeella ja putoo, mut ei onneksi! Lurun motivaatio on jotain aivan käsittämätöntä minulle, Karrin kanssa koetun jälkeen, että on nautinnollista tehdä töitä tollasen innokkaan koiran kanssa.

P7080229.JPG

Täytyy kehaista Karrin käyttäytymistäkin, se ei enää nuuskuttele rataa tehdessä vaan on täysillä mukana, siis jotain on tehty oikein! Nyt vaan sinnikkäästi kohti seuraavaa haastetta. Tuntuu kuitenkin hyvältä ja sehän lie tärkeintä kuin myös se, että Kartsa on alkanut lämpeämään lajiin kokoajan enemmän ja tykkää "viilettää" harkoissa upeesti. Olen pähkäillyt paljon sitä, josko lopettaisin Karrin kanssa agilityn kokonaan tai ainakin jäisin tauolle, mutta nyt vaikuttaa niin hyvältä etten raaski viedä koiralta tekemisen riemua. Käydään taas Timon kurssilta hakemassa lisää intoa harjoitteluun!

Luru käväisi kasvattajan kanssa mätsärissä keskiviikkona pokaten hienosti punaisen nauhan ja jälleen roppakaupalla kokemusta kun "kisa" oli venähtänyt oikein kunnolla... Ja huomenna onkin Lurun ja sen veljien ensimmäinen oikea näyttely Riihimäellä. Tsemppiä kaikille omistajille! Ja tosi ihana nähdä kaikki pennut yhdessä. Tässä onkin hommaa ennen huomista, koira pitää pestä ja sen kanssa harjoitellaan vielä kehäkäyttäytymistä, mahdollisesti "tuomarin" (naapurin) kanssa.

P7080230.JPG

Oltiin sitten elämämme ekaa kertaa agirodussakin ja Karri hyvin dieselimäisesti teki radan, jossa ohjaaja teki ne virheet, joidenka takia saimme "muutaman" sekunnin ylimääräistä.... Mutta olipas siellä paljon vesiäisiä! Tietenkin se oli hyvä vaan ja olihan siellä ylletty oikein palkintopallille asti pokaten kakkos- ja kolmossijat medeissä! Hienoa. Oikein hyvä fiilis jäi, tiedä vaikka ensivuonna uudestaan! 

Käytiin piipahtamassa treffeilläkin, johon tuli muutama lyhyellä varoitusajalla... =)

P7080236.JPG

P7080241.JPG

P7080244.JPG

P7080245.JPG

Ja juuh, Karri pääsi karvoistaan...

P7080232.JPG

P7100256.JPG

P7090246.JPG

P7090253.JPG

P7100255.JPG