Eilen treenit veti Anna ja kylläpä meni hienosti.

Anna ohjeisti heti ja iski kiinni niihin normaaleihin asioihin eli ohjaukseen ja lähettämiseen. Radalla onnistuttiin ja saatiin ahaa-elämyksiä, opittiin heittämään koira kepeille ja se irtosi hienosti!!! Kepitkin koira meni oikein vauhdilla kerran, joten kai me jotain oikein tehtiin ja kehuja Karri sai valtavasti.

Kontaktit oli työn alla lauantain epäonnistumisen jälkeen, joista A-esteellä ei ollut mitään ongelmia. Keinu sitä vastoin ekalla yrittämällä ei onnistunut vaikka keskityin nimenomaan ottamaan koiran haltuun ja lähettämään sen keinulle. Este otettiin yksittäisenä harjoituksena, jossa koira houkuteltiin esteelle ja ihan hillitön kehuminen kokoajan päällä. Ensialkuun Anna otti keinusta kiinni, jotta koiran laskeutuminen olisi pehmeämpi ja sitten alettiin mennä itsekseen. Oli hieno kattoa, kun koira puolessa välissä keinua laskeutui keinuun kiinni ja nätisti odotti laskeutumista, josta kontaktiosalle tulo niin, että etutassut oli maassa ja takatassut kontaktilla, siitä palkka ja ihan mieletön kehuminen. Se oli siinä ja koira meni sen joka kerta vain paremmin, toivottavasti se pysyy mielessä kivana kokemuksena ja onnistuu muunakin päivänä. Olin tosi tyytyväinen.

Puomilla otettiin käyttöön eri käsky ylösmenokontaktille kuin keinulla, jottei se muistaisi sitä epämiellyttävänä asiana, kun kuitenkin jännäsi sitä keinua niin paljon. Sanasta tuli "nami" ja harjoittelukerran jälkeen koira alkoi mennä sen tosi hienosti, tietenkin nami oli kontaktipinnalla palkkiona, ei pelkoa ei mitään se vaan meni. Uskomatonta, hienoa!

Harkoista jäi tosi hyvä mieli.