Viron reissu meni aikalailla putkeen. Mahtavat ilmat tekivät lomastamme loistavan, nooh, mitä nyt itse näyttelypäivänä tuli vettä kuin saavista kaataen, iso saavi olikin! Kaikesta sateesta huolimatta Karri pokkasi hienosti VSP, sertin ja cacibin, loistava suoritus! Ja onnittelut myös Pepitalle sertistä!! Oli hauska tutustua. Koiralle reissu oli raskas, Karri rakastaa tuttuja paikkoja ja nyt se oli hieman stressaantunut jouduttuaan viettämään osan ajasta vieraassa hostellihuoneessa, mutta hyvin innokkaasti se oli mukana kaikessa mitä tehtiin. Kaikenkaikkiaan oli hyvät ilmat, mahtavaa seuraa ja tavoite eli serti saavutettiin. Kotiin tultiin yöllä ja aamulla aikaisin kävin hakemassa Luru-Lurpakkeen kasvattajalta. Oli pikkuisella ollut valtaisa ikävä tai ainakin jälleentapaaminen oli todella ratkiriemukas! Koira uikutti ja ulisi, hyppi ja pomppi, hetkeksikään se ei päästänyt mua silmistään vaan tassutteli kaikkialle perässäni. Suurimman "kohtauksen" jälkeen oli meillä pieni leikkituokio, missä kokeiltiin maahanmenoa ja istumista sekä riehuttiin vetoleikillä! Että toinen voi olla niin onnellinen! Kiitos kasvattajalle hoidosta, koira oli jälleen kasvanut teillä olon jälkeen!

Seuraavaksi ajeltiin pohjoseen, Sallaan, muutamaksi päiväksi, missä koirat saivat nautiskella vapaudestaan pihalla miljoonan itikan ja mäkärän kanssa... No, uimassa käytiin ja poroja haukuttiin oikein urakalla, samaten ihmeteltiin tuulen tuomaa hajua saroilta, missä laidunsi satakunta lammasta, jotka välillä päästelivät hassuja ääniä. Kalaan olisi kiva ollut lähteä, mutta sinne pääsivät muu perhe ja mä jäin koirien kanssa kotiin ihmettelemään rohkeata oravaa, joka sai koirien suuren mielenkiinnon osakseen pitkäksi aikaa. Luru oli elementissään nuorena poikana ja Karri pörhisteli vahtien "omaa" pihaansa...

Ja nyt sitten ollaan kotiuduttu, ollaan kotona kolmisteen ja odotellaan lähtöä sunnuntain agirotuun Nastolaan. Pahoin pelkään, että Karri tekee mulle oharit radalla, kun ei olla oltu harkoissakaan pariin viikkoon saati että olisi tehty mitään yhdessä... Hui!