Aamu olikin kirpakka vaan eipä hauvelit siitä piitanneet, juoksivat tuhatta ja sataa pitkin metsää nuuskutellen kivoja hajuja. Luru taas jahtasi Karria niin ettei muistanut lainkaan pissiä ja kuinka ollakkaan se lurautti sisälle muutaman hetken päästä! Höh.

Viime sunnuntaina käytiin vesiäisten kanssa lenkillä, joukko oli pieni, Hessu -perro ja Nando -portugeesi olivat Karrin kanssa viilettämässä. Herroilla oli hihnassa hyvinkin paljon sanottavaa, mutta kun kaikki pojat pääsivät irti niin suurimmat urinat loppuivatkin siihen ja saimme rauhassa taivaltaa lenkkimme ja nautiskella kevätauringosta. Kiitos pojat seurasta!

Sunnuntaina oli myös agikisat, joita kävin seuraamassa. Kiritin Kaapoa, jonka rata meni aikaste hienosti, saivat vain 10 virhettä ja sitten Tiinaa ja Maddea, Katia ja Terraa sekä Heliä ja Riekkua. Siihen mennessä aikaa olikin kulunut jo vaikka kuinka, joten lähdin kotiin katteleen perhettä välillä ja pojille toin tuliaisiksi älypelin...

Maanantaina oli harkat, ne nyt eivät menneet lainkaan hyvin, Karri oli taas nenä maassa eikä siihen meinannut saada vauhtia millään. Noh, Luru taas juoksi putkea päästä päähän ihan tohkeissaan, kun taisi tietää saavansa makkaraa palkaksi. Lurulle tuli myös vierailija, Marita tuli moikkaamaan meitä hallille. Harkkojen loputtua Luru sai tavata Karo-mamman. Äippä vinkui ja vikisi ja pian kaksikko leikki lumihangessa rosvoa ja poliisia. Luru oli ihan tohkeissaan. Mukava nähdä, että äiti-poika -suhde pelaa noin hienosti!