Sopivasti satoi lunta yön aikana, kun olen talvilomalla! Oli aika ihanaa mennä aamulla koirien kanssa ulos ja kattoa kun ne riehaantuivat täysin uudesta lumesta. Hillitöntä hepulia ympäri pihaa ja vähän lähimettässäkin piti käydä mutkin... Luru oli haltioissaan ja maisteli lunta kuin jotain uutta ja erikoistakin. Kaikki mahdollinen piti silti kaivaa lumen alta esiin ja maistella josko ne kepit maistui samalta kuin eilen. Sitten juostiin Karrin kanssa ja revittiin turkkia... Argh, Karrin hieno turkki on kohta mennyttä ja tuomari nauraa meitit pihalle näyttelykehästä... Nolostunut

Eilen Luru haastoi naapurin ison sekarotuisen Cindyn leikkiin, tähän asti sitä on katseltu äipän jalkojen välistä, turvallisesti. Nyt paahdettiin lujaa takaa-ajoleikkiä, kunnes Cindyn iso tassu vahingossa osui pikkumieheen, joka ihan varmasti ilmoitti valtavalla ulinalla ettei saa pientä mukiloida!! On se valtava draamaking... Sitten äipän jalkojen välistä haettiin rohkeutta seuraavaan takaa-ajoleikkiin, kunnes Cindy väsähti. Karri katseli menoa kauempaa ja nuuskutteli pihan läpeensä.

Viikolla käytiin moikkaamassa Karo-mammaakin ja kyllä leikki maittoi Lurulle, toista tuntia se jaksoi paahtaa pienin tauoin. Karo yritti jo välillä rauhoitella menoa vaan mitäs tollanen viikari uskoisi, valtavia hyppyjä ja pieniä hepulikohtauksia, välillä hellempää selällään kellimistä... Kyllä mamman kaa onkin aina kivaa! Ja olipas poju hieman väsähtänyt, kun päästiin kotiin asti!!

Huomasin pääsiäisenä, että Lurua täytyy totuttaa enemmän ihmisiin, se on ärsyttävästi oppinut Karrilta että kaikkia ihmisiä pitää haukkua! Murrr... Pojan kanssa täytyy liikkua enemmän kaksisteen ja opettaa, niinhän se menee.

Tällä viikolla haettiin toinen rokote. Samalla sovin että Karri menee ensiviikolla hakemaan myös rokotteet Viron reissua varten, varoaika on 30 päivää. Ja samalla saadaan EU-passi!

P4160015.JPG

Herra Dr. Pepper!

Tänään vaihdettiin osaan kukista mullat ja laitettiin kasvamaan paprikaa ja krassia ja sen sellaista, arvatkaas vaan kuka oli kokoajan menossa mukana!?

P4180002.JPG

P4180003.JPG